عمادالدین متین روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: سومین دوره از این همایش ملی میزبان آثار دانشجویان، فارغالتحصیلان و اساتید دانشگاهی بود که در این دوره شاهد استقبال خوب دانشجویان کارشناسی ارشد و اساتید هیات علمی در بخش تئاتر بودیم.
وی ادامه داد: مقالات پس از رسیدن به دبیرخانه، برای ۲ داور ارسال و در صورت عدم دریافت حدنصاب امتیاز، مقاله رد و در غیر این صورت بهعنوان مقاله پذیرش شد و مورد انتخاب قرار میگرفت که از تعداد ۱۱۴ مقاله ارسالی، تعداد ۸۶ مقاله پذیرش شد.
متین اظهار داشت: همایش هنرهای نمایشی و دیجیتال دانشگاه دامغان در چهار محور نمایش، تلویزیون، سینما و هنرهای دیجیتال، و تحت ۲۷ عنوان برگزار میشود.
وی افزود: دانشکده هنر دانشگاه دامغان با همکاری موسسه های آموزشی و پژوهشی، نهادهای مرتبط با عرصه هنرهای نمایشی و مرکز تحقیقات سینما و ادبیات نمایشی، سومین همایش ملی هنرهای نمایشی و دیجیتال را برگزار میکند.
متین اضافه کرد: تاریخ آغاز ثبت نام در این همایش از یکم آبان ۱۴۰۰ و مهلت ارسال اثر تا ۱۰ خردادماه ۱۴۰۱ بود و اختتامیه این همایش ملی در روزهای ۱۸ خردادماه امسال برگزار میشود.
متین خاطر نشان کرد: برگزاری اینگونه همایشها در سطح ملی، علاوه بر مهیا نمودن امکان تعاملات دانشگاهی بین پژوهشگران، اندیشمندان، و دانشجویان این حوزه تخصصی، دانشکده هنر دانشگاه دامغان را بیش از پیش به عنوان قطب علمی هنرهای نمایشی و دیجیتال کشور معرفی میکند.
مسوول اجرایی سومین جشنواره ملی هنرهای نمایشی و دیجیتال تصریح کرد: دانشکده هنر دامغان در کنار دو جشنواره مهم هنرهای دیجیتال هکاتم و تئاتر اردیبهشت، همایش هنرهای نمایشی و دیجیتال را بهعنوان یکی از بزرگترین رویدادهای علمی هنرهای نمایشی و دیجیتال برگزار میکند.
به گزارش ایرنا، علاقمندان به حضور در این جشنواره میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی اینترنتی https://cdda۳.du.ac.ir مراجعه کنند.
در حال حاضر حدود چهار هزار دانشجو در ۷۳ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.
این دانشگاه ۱۷۲ عضو هیات علمی، ۶۰ آزمایشگاه، ۲۲ کارگاه، مرکز محاسبات دادههای سنگین، یک خانه ریاضی و یک لابراتوار زبان دارد و در حال حاضر دارای ۳۰ رشته کارشناسی ارشد و ۱۶ رشته دکتری است.