محمدمهدی یعقوبزاده روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به مازاد تولید گوشت مرغ در استان با این میزان کاهش جوجهریزی میزان تولید به حد نیاز و مصرف استان خواهد رسید.
وی با بیان این که تا کنون بیش از سه میلیون قطعه جوجهریزی در استان ثبت شده است ادامه داد: پیش بینی میشود تا پایان خرداد ماه هشت میلیون قطعه جوجهریزی در استان انجام شود که به این ترتیب تولید گوشت مرغ به روزانه ۴۸۰ تن خواهد رسید که کاملا پاسخگوی نیاز استان است.
مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: هم اکنون به دلیل کاهش مصرف و افت قیمت توسط شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد تولیدکنندگان خریداری و ذخیرهسازی میشود بنابراین کاهش جوجهریزی مشکلی در بر ندارد.
یعقوبزاده افزود: به هیچ وجه در خراسان رضوی معدومسازی جوجه یک روزه نداریم و علت آن برنامهریزی موثر زنجیرههای تولید مرغ گوشتی است که به دلیل دارا بودن مرغداری از این ظرفیت برای انتقال و پرورش جوجه سرریز استان در این واحدها بهره میبرند.
استان خراسان رضوی روزانه ۵۰۰ تن مصرف گوشت مرغ دارد و سالانه ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ در استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی تولید میشود.