علی عسگر امانیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به کاهش نزولات آسمانی ، میزان تولید زیره در سبزوار در سال جاری مناسب ارزیابی میشود.
وی با بیان اینکه ایجاد زنجیره کامل جهت فرآوری و ایجاد ارزش افزوده این محصول در سبزوار ضروری است، ادامه داد: تحقق این امر باعث ایجاد فرصتهای شغلی مختلف در این شهرستان خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار با اشاره به اینکه این شهرستان مرکز تولید زیره سبز در خراسان رضوی است، تصریح کرد: با توجه به وضعیت کمبود آب و جهت استفاده بهینه از ظرفیت آب شهرستان و همچنین کم آب بودن زیره، کشت این گیاه در سبزوار مقرون به صرفه است.
زیره در طب اسلامی به عنوان گیاه دارویی شناخته میشود و خاصیت باکتریزادیی دارد.
سبزوار مرکز تولید محصولات زیره، پنبه، جو و گندم در خراسان رضوی است. سالانه حدود ۱۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در سبزوار تولید میشود.