به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دکتر فاطمه ترکماناسدی افزود: برای حرکت به سمت حذف تدریجی استفاده از ماسک و سایر محدودیت ها باید نسبت به تزریق دُز چهارم واکسن اهتمام ورزید.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس شیوه نامه های ابلاغی هم اینک باید گروه سنی پنج تا ۱۲ سال ۲ نوبت واکسن کرونا را تزریق کنند همچنین بانوان باردار، افراد دارای بیماری زمینهای و سیستم ایمنی ضعیف نیز باید تزریق واکسن را جدی بگیرند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان تاکید کرد: در شرایط موجود بهترین، ایمنترین و پایدارترین روش کنترل ویروس کرونا تکمیل دوره واکسیناسیون است بر این اساس افرادی که بیش از چهار تا ۶ ماه از نوبت قبلی واکسنآنها گذشته باید نسبت به تزریق دُز بعدی واکسن اقدام کنند.
ترکمان اسدی افزود: در حال حاضر با وجود فروکش کردن کرونا اما قابلیت سرایت این ویروس همچنان زیاد است چراکه ماهیت ویروس تغییر نکرده و تنها ابتلا کاهش یافته بنابراین در صورت ابتلای یک نفر به کرونا احتمال درگیر شدن اطرافیان او به این ویروس زیاد است.
وی خواستار تداوم استفاده از ماسک برای مهار کرونا شد و اظهار داشت: تا زمانی که کمیته علمی کرونا پروتکل جدیدی برای کشور ارائه ندهد، هیچ تفاوتی در کنترلها نخواهیم داشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: از لحاظ تراکم جمعیت و حضور در اماکن عمومی مطابق با رنگبندی عمل میشود اما از نظر رعایت پروتکلهای بهداشتی تا زمان ارائه شیوه نامه جدید از سوی کمیته علمی کرونا همچنان باید شستشوی دست ها، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری و پرهیز از تردد در اماکن شلوغ مطابق با رنگ بندی مورد توجه قرار گیرد.
ترکمان ادامه داد: در حال حاضر موارد ابتلا، بستری، مرگ ناشی از ابتلا به کرونا و مراجعه سرپایی به مراکز ۱۶ ساعته و اورژانس ها، کاهش چشمگیری داشته اما این به معنای نبود کرونا نیست.
تاکنون سه میلیون و ۱۸۹ هزار و ۶۵۷ دُز واکسن کرونا (نوبت اول، دوم، سوم و چهارم) برای جامعه هدف در استان همدان تزریق شده است.