به گزارش خبرنگار ایرنا، «فاطمه ترکمان اسدی» روز شنبه در ستاد مقابله با کرونا استان همدان، افزود: در زمینه تزریق واکسن تکمیل این فرایند برای واکسیناسیون کلی با دریافت هر سه نوبت بسیار لازم و ضروری است لذا تاکید بر تزریق هر سه نوبت به عنوان اصل مهم علمی برای ارتقای سطح ایمنی بدون افراد در مقابله با ویروس کرونا کاملا ضروری است.
وی اظهار داشت: به لحاظ جمعیتی(جامعه هدف برای تزریق واکسن و افراد غیرهدف کمتر از ۵ سال) ۷۷ درصد از کل جمعیت حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری استان همدان نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کرده اند که تلاش ما زمینه سازی برای تکمیل واکسیناسیون عمومی و تشویق و ترغیب افراد به خصوص واجدین رده سنی ۵ تا ۱۲ سال برای دریافت واکسن کرونا است.
وی با اشاره به اینکه آمار مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون در همدان کاهش قابل توجهی یافته است، افزود: در برخی از مراکز تجمیعی آمار مراجعه روزانه افراد برای واکسیناسیون به یک تا ۲ نفر کاهش یافته و به همین دلیل در شهر همدان تنها مرکز تجمیعی دارالقرآن همچنان مشغول فعالیت است که البته کار تزریق واکسن در تمامی مراکز خدمات بهداشتی انجام می شود.
ترکمان اسدی با اشاره به اینکه ۱،۵ درصد جمعیت ۱۲ تا ۱۸ سال در استان همدان نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کردند ، تصریح کرد: همچنین در استان همدان ۲۵.۵ درصد افراد پنج تا ۱۱ سال نوبت اول و ۱۲.۲ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کردند که البته آمار تزریق واکسن کرونا برای افراد در رده سنی پنج تا ۱۱ ساله به رغم فعالیت های آموزشی، فرهنگی و ارائه مشوق ها، خیلی مطلوب نیست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: استان همدان در زمینه واکسیناسیون مادران باردار وضعیت مطلوبی دارد به نحوی که ۱۰۰ درصد یک هزار و ۱۰۰ مادر باردار این استان نوبت اول و ۹۷ درصد نیز نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.
ترکمان اسدی با اشاره به شرایط مرتبط با رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح استان همدان، گفت: آمار رعایت دستورالعمل های بهداشتی و همچنین واکسیناسیون در تمامی شهرستان های استان به غیر از فامنین بسیار خوب و منطقی است، در شهرستان فامنین ۷۲ درصد خدمات دهندگان به مردم واکسن کرونا را تزریق کرده اند در حالیکه این آمار در شهرستان های بهار، رزن و درگزین ۱۰۰ درصد است.
به گفته وی، آمار بیماران سرپایی، میزان مراجعه به مراکز شبانه روزی و مراکز ۱۶ ساعته استان همدان کاهشی است اما هفته گذشته و با توجه به ایام تعطیلات شاهد افزایشی مقطعی در این آمار بودیم.
ترکمان اسدی اظهار داشت: میزان مراجعه به اورژانس بیمارستان ها نیز در هفته گذشته حدود ۹ درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش داشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به میزان ابتلا کودکان به ویروس کرونا، افزود: حدود ۳۰ درصد تخت های عادی و ۶۳.۱ درصد تخت های بخش ویژه مراکز درمانی استان توسط اطفال مبتلا به ویروس کرونا اشغال شده است.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۱۰ شهرستان استان همدان، پنج شهرستان «اسدآباد، بهار، ملایر، رزن و درگزین» در وضعیت آبی و مابقی در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
نظر شما