به گزارش خبرنگار ایرنا، «فضلالله رنجبر» روز یکشنبه در جلسه شورای اشتغال کرمانشاه، بهترین نسخه برای حل مشکل اشتغال شهرستان را سرمایهگذاری و فعال شدن بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: اگر به دنبال حل مشکل اشتغال کرمانشاه هستیم، باید دست سرمایهگذاران را بگیریم.
وی تاکید کرد: دستگاههای اجرایی باید نهایت تلاش خود را برای جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی بکار گیرند.
فرماندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیتهای شهرستان در حوزه خدمات و گردشگری، گفت: صنعت گردشگری در کرمانشاه آنقدر ظرفیت دارد که بتواند نقش تاثیرگذاری در حل معضل اشتغال داشته و درآمد مردم شهرستان را به میزان چشمگیری بالا ببرد.
رنجبر با تاکید بر لزوم توجه به تبلیغات و معرفی ظرفیتها و مکانهای دیدنی کرمانشاه برای جذب گردشگران، گفت: ورود حجم بالای مسافران در ایام مختلف سال برای بازدید از جاذبههای گردشگری این شهرستان ظرفیت خوبی است که میتواند درآمدزا بوده و زمینههای اشتغالزایی مناسبی را در سطح شهرستان فراهم آورد.
وی اضافه کرد: کشور عراق نیز ظرفیت بسیار مهمی در راستای توسعه گردشگری در کرمانشاه است که البته باید زیرساختهای لازم در شهرستان از جمله در حوزههای درمانی، گردشگری و زیارتی فراهم شود.
رنجبر ادامه داد: شهرستان کرمانشاه به دلیل قرار گرفتن در مسیر عتبات عالیات ظرفیتهای فراوانی در حوزه توریسم مذهبی دارد که می توان با بهرهگیری از این ظرفیت ها درآمدهای مردم شهرستان را افزایش داد.
رنجبر با بیان اینکه شهرستان کرمانشاه در زمینه صنایع دستی نیز ظرفیتهای خوبی دارد، تصریح کرد: ترویج صنایع دستی و فراهم کردن زمینه تولید و فروش محصولات صنایع دستی در راستای درآمدزایی و ایجاد اشتغال باید مورد توجه قرار گیرد، چون ایام خاصی مثل اربعین فرصت خوبی برای عرضه محصولات صنایع دستی به زوار است.
کلانشهر کرمانشاه یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود داده است و مجموعه آثار تاریخی طاقبستان، تکایای معاون الملک و بیگلربیگی، امامزاده ابراهیم، سید فاطمه و چاه امام زمان از مهمترین آثار تاریخی و مدهبی این شهرستان است.