به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوطالب جوان سهشنبه طی بازدید میدانی از کمپهای ماده ۱۶ و ۱۵ نیشابور برای بررسی مشکلات این مجموعهها افزود: در حال حاضر هفت کمپ ماده ۱۵، یک کمپ ماده ۱۶ و یک مرکز کاهش گذری آسیب و یک مرکز ترک اعتیاد بانوان در نیشابور فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه با اطلاعرسانیو فرهنگسازیهای انجام شده توسط خبرنگاران خوشبختانه شاهد ورود خیران نیشابوری به این حوزه هستیم و باید این حمایتها بیشتر شود، بیان کرد: هر بیمار مبتلا به مصرف مواد مخدر هزینهها و آسیبهای فراوانی را به جامعه تحمیل میکند و برخی از این بیماران خودشان هم میخواهند از این بیماری نجات پیدا کنند ولی نیاز به کمک دارند.
وی خاطر نشان کرد: برخی از خانوادههای دارای بیمار مبتلا به سوء مصرف مواد مخدر قادر به تامین هزینه برای بستری کردن بیمارشان نیستند و در حال حاضر این مشکل تبدیل به بحران شده است و تقاضا برای بستری در کمپ ترک اعتیاد بسیار زیاد است.
جوان ادامه داد: برای کاهش هزینههای این مراکز و بهبود وضعیت بهداشت و سلامت با دانشکده علومپزشکی نیشابور برای تامین پزشک متخصص و روانپزشک و همچنین تامین داروهای مورد نیاز برای درمان معتادان متجاهر هماهنگیهای لازم انجام شده است.
فرماندار نیشابور گفت: یکی از مشکلات کمپهای ترک اعتیاد هزینههای سنگین خدمات آب، برق و گاز است و طی این بازدید مقرر شد کمترین میزان هزینه برای آب و گاز مصرفی در این کمپها محاسبه و اعمال شود.
وی گفت: سهمیه آرد کمپهای ماده ۱۶ نیشابور از ابتدای تیرماه امسال اضافه میشود و تا آن زمان از طریق مجتمعهای نان شهرستان سهمیه مورد نیازشان تامین میشود.
جوان با اشاره به اینکه برای تامین بخشی از امکانات ورزشی این کمپها با شهرداری نیشابور هماهنگیهای لازم به عمل آمده است، افزود: این نگاه باید در جامعه توسعه پیدا کند که اعتیاد یک بیماری است و برای درمان آن باید زمینههای ترک مواد مخدر را فراهم کرد.
شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.