تربت‌حیدریه- ایرنا- کارشناس چاپخانه، تبلیغات و سینمای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربت‌حیدریه گفت: در حال حاضر هشت چاپخانه دیجیتال و ۹ چاپخانه سنتی یا افست در این شهرستان فعال است که برای ۷۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد کرده اند.

پیمان عوض‌پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: البته تا قبل از شیوع کرونا و افزایش نرخ مواد اولیه، مالیات و حق بیمه تامین اجتماعی، میزان اشغالزایی در هر چاپخانه به طور متوسط پنج نفر بود.

وی ادامه داد: عمده‌ترین چالشی که اکنون اعضای این صنف با آن مواجه هستند قیمت جدید مواد اولیه، نرخ حق بیمه و مالیات است اما چون این موضوع سراسری است و محدود به این خطه نمی شود برای رفع مشکل آنها کاری از دست اداره فرهنگ و ارشاد بر نمی‌آید.

کارشناس چاپخانه، تبلیغات و سینمای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربت‌حیدریه گفت: بر این اساس و به دلیل گران بودن رنگ، کاغد و مواد اولیه هم اکنون چاپخانه‌های تربت‌حیدریه به سمت چاپ کاغذی و آن هم سیاه و سفید روی آورده‌اند.

عوض پور افزود: حتی در ارتباط با سهمیه کاغذ و نرخ خدمات نیز نقشی نداریم و سهمیه‌ها را وزارتخانه و نرخ خدمات را هم اتحادیه برایشان تعیین می‌کند و اداره فرهنگ و ارشاد تنها یک نقش نظارتی دارد.

وی اضافه کرد:تمامی دستگاه‌های چاپ دیجیتال شهرستان تربت حیدریه از حیث به روز بودن با مشهد یکی است.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.