به گزارش ایرنا، «علیرضا مهرتاش» روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیر هسته گزینش استانداری کرمانشاه افزود: علاوه بر معیارهای تخصصی و اخلاقی، متقاضیان گزینش از نظر ضریب هوشی و روانشناختی هم بررسی شوند.
وی اظهار داشت: اگر در مراحل گزینش، افراد صالح و سالم تایید صلاحیت نشوند، آن سازمان و سیستم دچار تحول مثبت نخواهد شد و برای سازمان مشکل زا می شود.
مهرتاش گفت: در محیط وزارت کشور به دلیل بُعد سیاسی آن ممکن است زمینه لغزش فراهم باشد بنابراین افراد گزینش شده باید ضمن داشتن تخصص لازم، دارای تقوی و ایمان محکم هم باشند.
معاون استاندار کرمانشاه افزود: به لحاظ شرعی، اخلاقی و قانونی اگر شخصی در گزینش رد صلاحیت شد، اطلاعات محرمانه و شخصی وی نباید افشا شود.
وی اظهار کرد: باید در هنگام گزینش و استخدام علاوه بر معیارهای تخصصی، شرعی و اخلاقی، افراد از نظر ضریب هوشی و روانشناختی نیز مورد توجه قرار گیرند زیرا افرادی که دارای مشکلات روانشناختی می باشند نمی توانند اهداف سازمان را به درستی پیش ببرند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه در این مراسم از تلاشهای «غلامرضا شعبانی» مدیر سابق هسته گزینش استانداری تقدیر و «علیرضا حیدری» که پیش از این فرماندار صحنه بود، را به عنوان مدیر جدید معرفی کرد.
استانداری کرمانشاه چهار معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی، هماهنگی امور اقتصادی، هماهنگی امور عمرانی و توسعه مدیریت و منابع دارد که پس از استقرار دولت سیزدهم و انتصاب استاندار جدید کرمانشاه معاونتهای توسعه مدیریت و منابع و معاونت سیاسی، امینتی و اجتماعی تغییر کرده است.
در سطح فرمانداران نیز از میان ۱۴ فرمانداری استان کرمانشاه تاکنون فرمانداران پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی، اسلام آبادغرب، دالاهو، گیلانغرب، سرپل ذهاب، صحنه تغییر کرده اند و توسط استاندار دولت سیزدهم منصوب شده اند.
در سطح مدیران کل ستادی استانداری نیز تاکنون مدیرکل حوزه استاندار، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل، حراست، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، مدیرکل دفتر فنی، سیاسی و انتخابات، مدیریت بحران، پدافند غیرعامل، اقتصادی و سرمایه گذاری نیز تغییر کرده اند و مدیران جدید منصوب شده اند.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.