به گزارش خبرنگار ایرنا، کامل گلباغی روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران استان با اشاره به اینکه رویداد ملی فهما رویدادی رقابتی ویژه اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد است است، اظهار داشت: این رویداد به منظور شناسایی و ساماندهی و انگیزه بخشی استعدادهای فرهنگی هنری در کانون های مساجد طراحی و اجرا می شود.
وی با بیان اینکه این رویداد با توجه به تجربه برگزاری سه رویداد قبلی و استفاده از نظرات تخصصی کارشناسان و کانون های فعال همانند سال گذشته در سه شبستان و ۱۲ رواق تعریف شده است، افزود: برای هر یک از رواق ها ۲۰ هزار امتیاز تعیین شده که هدف اصلی آن ارائه چارچوب مشخص به مدیران و اعضای کانون ها برای نقش آفرینی هدفمند در حوزه فرهنگ و هنر است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان اضافه کرد: در این دوره از رویداد ملی فهما، کانون ها با توجه به ظرفیت ها و امکانات خود می توانند یک تا سه رواق را برای شرکت در رویداد رقابتی انتخاب کنند ولی یکی از رواق ها باید رواق هنر باشد.
گلباغی یادآور شد: این رویداد با توجه به محوریت امام جماعت در فعالیت مسجد و بر اساس بیانیه گام دوم، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنین تجربه برگزاری سه رویداد قبلی و استفاده از نظرات تخصصی کارشناسان و کانونهای فعال تدوین شده است.
وی شاخص های مهارتی (آموزشی)، میدانی، رقابتی (جشنوارهای)، شبکهای، تعاملی و خودجوش هویتی و ساماندهی را به عنوان گستره فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد در رویداد فهما خواند و گفت: مسجد محوری، نگاه تشکیلاتی، پیوست رسانه ای و جاذبه آفرینی هنری از جمله شاخص های ارزیابی فعالیتهای کانون در رواق های ۱۲ گانه است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان اظهار داشت: مدیران مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند پس از ورود به ناحیه کاربری خود در سامانه بچه های مسجد به آدرس www.bachehayemasjed.ir نسبت به انتخاب رواق تخصصی جهت ارزیابی در رویداد فهما اقدام کنند.
گلباغی با بیان اینکه تمامی حمایت ها طی سه دوره قبلی رویداد فهما مشروط به اخذ مجوز الکترونیکی کانون و ثبت فعالیت ها در سامانه بچه های مسجد بوده است، گفت: امسال نیز انتظار داریم کانون هایی که مجوز خود را دریافت نکرده اند، نسبت به تکمیل ارکان کانون در سامانه اقدام و مجوز الکترونیکی را دریافت و برای بهره مندی از حمایت های مالی و تجهیزاتی تمام فعالیت های خود را در رواق های ۱۲گانه تعریف شده در سامانه بچه های مسجد ثبت و مستند کنند.
سه هزار مکان مذهبی در کردستان وجود دارد که تنها در ۶۱۲ مکان آن، کتابخانه و کانون مساجد مجوز فعالیت دریافت کردهاند از این تعداد، ۴۳۳ کانون در روستاهای استان واقع شده اند.