به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی که در قالب بیست و ششمین سفر استانی هیات دولت به بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی سفر کرده است در این باره اظهار داشت: بهره گیری از مزیت های نسبی و به فعلیت درآوردن ظرفیت های راکد هر منطقه از جمله وظایف وزارت کشور است که توسط استانداری ها، فرمانداری ها و بخشداری ها دنبال می شود.
وی تصریح کرد: شناسایی، پیگیری و فعال کردن ظرفیت ها که در قالب سفرهای استانی و غیراستانی انجام می شود، بخشی از کارکردهای این وزارتخانه است.
وحیدی افزود: دامداری و کشاورزی از ظرفیت های اصلی استان خراسان شمالی محسوب می شود، بنابراین پیش بینی شد تا از درخواست های قشر زحمتکش شاغل در این بخش ها حمایت شود.
وی با اشاره به مشکل تامین آب کشاورزی در بخش هایی از خراسان شمالی، ادامه داد: این مساله در دستور کار است و نیاز آبی استان باید به وضعیت بهتری تامین شود.
وزیر کشور در ادامه عنوان کرد: بخشی از ظرفیت های صنعتی خراسان شمالی فعال است و بخشی هم زمینه های فعالتر شدن را دارد، ضمن اینکه این استان در گردشگری و صنایع دستی هم ظرفیت های خوبی دارد که باید بیش از گذشته فعال شود.
رییس جمهور در بیست و ششمین سفر استانی، صبح روز پنجشنبه، دوم تیرماه وارد استان خراسان شمالی شد.
دیدار با اقشار مختلف مردم، ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا، برگزاری شورای اداری، بازدید از برخی پروژهها و طرحهای عمرانی و خدماتی و برگزاری نشست خبری در پایان سفر از مهمترین برنامههای سفر یکروزه رئیسجمهور به خراسان شمالی است.
رییس جمهور را در این سفر وزرای کشور، نیرو، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان محیط زیست، معاون اجرایی و رئیس دفتر رئیس جمهور همراهی میکنند.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی به مرکزیت بجنورد، شامل هشت شهرستان بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، راز و جرگلان، فاروج، جاجرم و گرمه است.
خراسان شمالی در سال ۸۳، پس از تقسیم استان خراسان به سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، در جغرافیای سیاسی کشور پدیدار شد.