به گزارش ایرنا، خشایار صنعتی روز یکشنبه جلسه مقابله با بیماری های منتقله از آب و غذا افزود: یکی از راه های آلودگی و پخش بیماری های عفونی از محل آب شرب روستائیان بوده و ضروری است در این راستا حساسیت بیشتری از طرف ادارات متولی اعمال شود.
وی ادامه داد: تامین کلر در روستاهای فاقد پوشش شبکه آبرسانی و همچنین کلرسنجی پیوسته به سایر روستاهای تحت پوشش در دستور قرار گیرد تا بتوان برای روستائیان آب شرب سالم تامین کرد.
معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری مهاباد اظهار کرد: براساس گزارش های شبکه بهداشت و درمان، مراجعه کنندگان به بیمارستان اغلب با منشا ویروسی بوده و خوشبختانه تاکنون وجود بیماری «وبا» با منشا عفونی تایید نشده است.
صنعتی اظهار کرد: آگاه سازی و اطلاع رسانی و هشدارهای لازم برای مقابله با بیماری مختلف نیز می تواند نقش پر رنگی در امر کاهش ابتلا و کنترل آنها داشته باشد.
وی با بیان اینکه مهاباد یکی از شهرهای گردشگرپذیر منطقه است، افزود: نظارت بر اماکن اقامتی و هتل ها، غذاخوری های بین راهی و داخل شهر و اماکن عمومی هم در این دستور قرار دارد.
مهاباد با ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است؛ شیوع التور ( وبا) در کردستان عراق موجب شده تا مسوولان به ویژه شهرستان های مرزی تدابیر جدی تری را برای جلوگیری از انتقال و شیوع آن اتخاذ کنند.