تهران- ایرنا- دارنده مدال طلای وزنه‌برداری بازی‌های پارالمپیک توکیو گفت: رابطه ورزشکاران با «کونیکو یامامورا» مادر و فرزندی بود و حضورشان در کاروان حسِ ایثار و معنویت را در میان ورزشکاران بیش از پیش تقویت کرد.

«روح‌الله رستمی» دارنده مدال طلای مسابقات وزنه‌برداری بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ترویج روح ایثار و شهادت در ورزش یکی از مهمترین برنامه‌های کمیته ملی‌ پارالمپیک در آوردگاه‌های بزرگ است. در گذشته یادگار شهدایی مانند شهید مدافع حرم سردار حسین همدانی، سردار شهید احمد کاظمی و دانشمند شهید مسعود علی‌محمدی در کاروان‌های اعزامی ایران به بازی‌های پارالمپیک و پاراآسیای حضور داشتند. سیاست کمیته ملی پارالمپیک در جهت ترویج فرهنگ ایثار در ورزش مورد اقبال بسیاری از نهادها و سازمان‌های فرهنگی و انقلابی قرار گرفته است.

دارنده مدال طلای پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو با اشاره به حضور مادر شهید بابایی در کاروان اعزامی ایران به توکیو گفت: افتخاری بود که در زمان اعزام به توکیو در خدمت کونیکو یامامورا مادر شهید بابایی بودیم. او یک شخصیت انقلابی و دلسوز  بود که رفتار پسندیده‌ای با ورزشکاران داشت. «سبا بابایی» مانند یک مادر در کنار ورزشکاران بود و برای موفقیت آنان دعا می‌کرد. او در زمان کسب مدال برخی از ورزشکاران یا تیم‌ها در سالن مسابقه حضور داشت و ورزشکاران را تشویق می‌کرد.

رستمی این را هم گفت: ارتباط ورزشکاران با این بانوی انقلابی یک ارتباط مادر فرزندی بود و زمانی که ورزشکاران برای مسابقه اعزام می‌شدند به نزد این مادر رفته تا برای آنان دعا کند. او همواره پذیرای ورزشکاران بود و برای موفقیت کاروان ایران دعا می‌کرد.

وی ادامه داد: اولین ورزشکاری از کاروان ایران بودم که مدال طلا کسب کردم و به نشانه احترام به این مادر شهید، نزد خانم یامامورا رفتم. حجت‌الاسلام علی سرلک مسوول فرهنگی نیز همراه من بود. دسته گل ویژه مسابقات را به ایشان تقدیم کردم و بسیار خوشحال شد. او به خاطر این موفقیت اشک ریخت و دعا کرد.