به گزارش روز دوشنبه ایرنا از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان «محمود نقوی» در آئین افتتاحیه کانون های ورزشی اوقات فراغت ناحیه ۲ همدان افزود: همچنین در فصل تابستان ۲۸۸ مکان و فضا برای برگزاری کلاس های جبران و تثبیت یادگیری نیز پیش بینی شده که در مجموع ۴۱۵ مکان در اختیار این ۲ طرح قرار گرفته است.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به افت تحصیلی دانش آموزان در ۲ سال اخیر با پیگیری مسائل آموزشی و تربیتی دانش آموزان جزء استان های پیشتاز در این زمینه باشیم.
ورزش یکی از سنگرهای مهم تربیتی است
نماینده مردم همدان و فامنین و رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین با بیان اینکه ورزش یکی از سنگرهای مهم تربیتی است افزود: دانش آموزان وقتی وارد فضای ورزشی می شوند با دیگران تفاوت می کنند و در واقع ورزش باعث ورود دانش آموزان به یک فضای سالم فرهنگی می شود.
«حمیدرضا حاجی بابایی» ادامه داد: ورزش دروازه ورود به معنویت، فرهنگ و ارزش های فرهنگی و زندگی مناسب و خوب است.
وی خاطرنشان کرد: هیچ سرمایه ای بالاتر از سرمایه گذاری روی دانش آموزان به عنوان آینده سازان جامعه نیست، سرمایه ای که سیال و پویا است.
کمبود های دوران کرونا با اوقات فراغت مناسب جبران شود
دیگر نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اوقات فراغت فرصت بسیار مهم و مغتنمی برای خانواده ها است و باید با برنامه ریزی برای اوقات فراغت مناسب کمبود های دوران کرونا را جبران کنیم.
حجت الاسلام« احمدحسین فلاحی» از آموزش و پرورش و خانواده های دانش آموزان خواست تا با برنامه ریزی و تشویق دانش آموزان برای حضور در برنامه های اوقات فراغت، فرصت ۲ ساله تعطیلی دوران کرونا را جبران کنند.
در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ بیش از ۳۰۷ هزار دانش آموز در مدارس استان همدان تحصیل کردند.