به گزار خبرنگار ایرنا،« امیر میمنت آبادی » روز سه شنبه در جلسه شورای مهارت استان کرمانشاه، که به تشریح و تببین اهداف اجرای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی سازمان فنی و حرفه ای اختصاص داشت؛ یاد گیری عملی، و کاربردی مهارت های آموزشی، آشنایی با محیط کسب و کار واقعی، افزایش خودباروری مهارت آموزان،، حفظ مشاغل فعلی و سنتی، جذب نیروی کار مهار برای تولیدها و بنگاه های اقتصادی و کاهش هزینه های آموزش برای دولت و متقاضیان را از جمله اهداف مهم این طرح برشمرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه این طرح از سال ۹۱ در کشور مطرح بوده است گفت: در اجرای طرح جدید مهارت آموزی در محیط کار واقعی یا استاد شاگردی نوین، تمام ایرادات و مشکلات گذشته آن که با عدم استقبال و رغبت بخش خصوصی مواجهه شد، مانند، دغدغه ضوابط قوانین کار و مالیات، پرداخت بیمه تامین اجتماعی ، بازرسی های و دیگر موراد، احصاء و در شورای عالی مهارت و شورای عالی اشتغال کشور طبق دستورالعمل ها رفع مشکل شده است.
میمنت آبادی توضیح داد: بنگاهای اقتصادی که متقاضیان را برای آموزش مهارت پذیرش کنند، کد رهگیری دریافت می کنند، که براساس آن از همه بازرسی های قوانین کار و تامین اجتماعی معاف خواهند بود، و همچنین بنگاه های اقتصادی ملزم به پرداخت پول به متقاضی نخواهند بود.
این مقام مسئول دورهای آموزشی طرح کارآموزی در محیط کار را از ۱۰۰ ساعت تا ۱۸ ماه آموزش عنوان کرد، گفت: بخش زیادی نرخ بالای بیکاری کشور به ویژه در استان های مانند کرمانشاه عدم توسعه آموزش های مهارتی شناخته شده که امیداوریم با اجرای این طرح تا حد زیادی این مشکل رفع و بستر اشتغال افراد فراهم شود.
میمنت آبادی در بخش دیگر از صحبت های خود گفت: در حال حاضر ۱۳ هزار متقاضی مهارت آموزی فنی و حرفه ای در ۶۰۰ مرکز آموزشی دولتی و ۱۹ هزار نفر در بخش خصوصی دوره مهارت خود را می گذارنند.
وی مشارکت فعال بخش خصوصی در اجرای این طرح بسیار مهم دانست و ابراز امیداوری کرد با حمایت های سخت افزاری و نرم افزاری سازمان فنی حرفه ای در سطح استان ها، بخش خصوصی نیز پای کار بیایید و نیروکار مهار مورد نیاز خود را باتوجه به پتانسیل ها و ظرفیت های خوب این طرح که برگرفته از تجربه کشور پیشرفته ای مانند آلمان است تامین کنند.