به گزارش روز شنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمد پهلوان افزود: هم اکنون مشهد، بردسکن، تربت حیدریه، جغتای، جوین، چناران، رشتخوار، صالح آباد، قوچان، کاشمر، کلات، کوهسرخ در وضعیت زرد، گناباد در وضعیت نارنجی، خلیل آباد در وضعیت قرمز و سایر شهرهای استان خراسان رضوی در شرایط آبی قرار دارند.
وی با اشاره به افزایش تعداد بیماران سرپایی و بستری مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: دریافت واکسن، رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و اجتناب از حضور در دورهمیها بهترین راهکار در پیشگیری از ابتلا به این بیماری محسوب میشود.
رییس کمیته رسانه و اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تمامی گروههای هدف خواست نسبت به تکمیل و یا دریافت دز یادآور واکسن کرونا اقدام کنند.
پهلوان با بیان این که طی یک روز گذشته بیش از ۵۰۰ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به بیمارستانها و یا مراکز منتخب کرونا مراجعه کرده اند و تمامی سطوح خدمات رسانی در حوزه های بهداشت و درمان برای خدماترسانی به بیماران در آمادگی کامل هستند و عموم مردم در صورت بروز علائم مشکوک به کرونا به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۱۷۵ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی خراسان رضوی بستری هستند که از این تعداد ۱۴۶ نفر در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.
رییس کمیته رسانه و اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی یک روز گذشته۷۷ بیمار جدید در مراکز درمانی خراسان رضوی بستری شدند که۷۲ نفر از این تعداد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
پهلوان، تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بخشهای مراقبت ویژه استان را ۲۹ نفر عنوان کرد و گفت: سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این تعداد ۲۴ بیمار است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت سایر شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.