محمد مشیرپناهی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طی سالیان اخیر ۴۳ مورد فرصت سرمایه گذاری در استان شناسایی و تدوین شده و در سامانه مرکز خدمات سرمایه گذاری بارگذاری شده است.
وی اضافه کرد: به دلیل تغییرات ایجاد شده در بخش های مختلف به ویژه اقتصادی، بی شک این فرصتها هم نیاز به بروزرسانی دارند و این مهم هم مستلزم اختصاص اعتبار است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان با اشاره به اینکه مرکز خدمات سرمایهگذاری کانون مراجعه سرمایه گذاران و پل ارتباطی بین بخش خصوصی و دولت است، گفت: در گذشته زمان زیادی صرف صدور مجوز سرمایه گذاری می شد که به منظور کاهش این زمان پنجره واحد سرمایه گذاری ایجاد شد.
مشیرپناهی ادامه داد: پنجره واحد سرمایه گذاری علاوه بر نقاط قوتی که دارد دارای ضعف هایی هم هست که در راستای رفع این نقاط ضعف طرح درگاه ملی صدور مجوزهای سرمایه گذاری به اجرا درآمده است.
وی اضافه کرد: در این طرح شرایط صدور، زمان و هزینه لازم برای سرمایه گذاری مشخص شده و به همه دستگاه های اجرایی تکلیف شده در این سامانه ثبت نام کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان افزود: هر دستگاهی باید ظرفت مدت تعیین شده به استعلامات پاسخ دهد و اگر اداره ای به این وظیفه عمل نکند به طور خودکار سیستم آن را تایید کرده و صدور مجوز سرمایه گذاری وارد مرحله بعد می شود.
صدور مجوزهای بینام برای تسریع در امر سرمایه گذاری
مشیرپناهی اظهار داشت: علاوه بر موارد مذکور می طلبد دستگاههای اجرایی استان هم فرصت های سرمایه گذاری حوزه خود را به ما معرفی کنند تا مجوزهای بی نامی برای آنها صادر کنیم.
وی ادامه داد: با وجود این مجوزها هر سرمایه گذاری که مراجعه کند مجوز آماده ای به او تحویل داده می شود و اینگونه سرمایه گذاری با سرعت بیشتری انجام خواهد گرفت.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان با بیان اینکه استاندار کردستان بر اجرای صدور این مجوزهای بی نام تاکید کرده است، گفت: این اقدام هم قابل رصد و هم پیگیری است و دغدغه طولانی شدن زمان صدور مجوزها هم با این طرح برطرف می شود.
استان کردستان با بیش از یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه دارد.