به گزارش خبرنگار ایرنا، نزدیک به سه سال از پرکشیدن و آسمانی شدن سردارمان می گذرد در این مدت هر چه بیشتر پیش می رویم بیشتر به این درک می رسیم که چه کسی را از دست داده ایم. اکنون در مراسم رسمی و غیررسمی، افراد نزدیک به حاج قاسم از خاطرات خود با سردار می گویند که همه از منش، درایت و سلوک او حکایت دارد، راه و روش و منشی که رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن به عنوان یک مکتب نام می برند و همگان این خلق و خوی را می ستایند.
حالا در عصر فراق، نماینده تولیت و مسول اجرایی بیت الزهرا (س) همان خانه حاج قاسم، که سردار لحظات زیادی را در آن، پای درس و مکتب حسین (ع) می نشست و گاهی خود جارو زدن و تمیز کردنش را عهده دار می شد و جلوی در ورودی، میهمانان این بیت را خوش آمد می گفت، در اقدامی قابل تحسین هر ماه با حضور ثابت نماینده ولی فقیه در استان و استاندار کرمان و برخی مدیران استانی، مدیران دستگاه های اجرایی مختلف را جمع می کند تا با برگزاری کلاس "سلسله درس های اخلاق در مکتب شهید سلیمانی ویژه مدیران دستگاه های اجرایی" آنها را بیش از پیش در این جایگاه با مکتب حاج قاسم آشنا کند.
حاج مهدی صدفی که از یاران و همراهان قدیمی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است، اکنون تولیت بیت الزهرا را بر عهده دارد او از منش و خلق و خوی پسندیده حاج قاسم خاطرات زیادی در سینه دارد و اکنون با کلید زدن این برنامه قابل تحسین که به گفته خودش برای چگونه اجرا کردنش روزها و جلسات زیادی را زمان گذارده و بحث و تبادل نظر کرده است، گامی در راستای تحقق مکتب حاج قاسم در جامعه برداشته است.
او می گوید، این برنامه ماهی یک بار در بیت الزهرا (س) برگزار می شود و هر بار یکی از دستگاه های اجرایی، متولی برگزاری برنامه است.
صدفی به نظم در اجرای برنامه پای درس اخلاق مدیران در بیت الزهرای حاج قاسم سلیمانی اشاره می کند و می گوید این برنامه راس ساعت هفت آغاز و راس ساعت هشت همان روز برگزاری نیز پایان می یابد تا به خدمت رسانی مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی به مردم لطمه ای وارد نشود.
در این آیین طبق گفته نماینده تولیت و مسول اجرایی بیت الزهرا (س)، فقط استاندار و مسئول دستگاه اجرایی متولی به مدت ۱۰ دقیقه صحبت می کنند و بعد از اجرای مداحی کوتاه، کلاس درس توسط نماینده ولی فقیه در استان برگزار می شود.
استاندار کرمان نیز در این نشست ها که پای ثابت حضور است به رسم ادب چند دقیقه ای از زمان اولیه مراسم را، خطاب به مدیران صحبت می کند.
حال و هوای بیت الزهرا با وجود تابوت های حمل کننده پیکر مطهر حاج قاسم و حاج حسین پورجعفری و همچنین مزار شهید گمنامی که خود حاج قاسم در مراسم تدفینش حضور داشته و اشک ها ریخته، وصف ناشدنی است.
وجود سه هدیه ارزشمند در بیت الزهرا (س) که یکی فرشی است که سالها در نزدیکی قبر حضرت زینب (س) بوده و تولیت آن آستان مقدس، آن را به حاج قاسم هدیه داده اند، اکنون در این بیت و روبروی محراب حال خوشی را اشاعه می دهد.
فرش دیگری که بیش از ۵۰ سال کنار قبر امام حسین (ع) خاک قدم زائران حسین را توتیای دیده کرده به حاج قاسم اهدا شده و حالا در بیت الزهرا چشم به راه زائران این صحن و سرا است.
قطعه ای از ضریح حضرت رقیه (س) که به سردار دلها هدیه شده بود نیز اکنون بالای مزار شهید گمنام داخل حسینیه بیت الزهرا نصب است که خود یکی از دلایل روحانی بودن این مکان به شمار می رود و شاید همین حال و هواست که مدیران را پای درس و بحث اخلاق در مکتب مالک می نشاند.
امام جمعه کرمان در این نشست، خطاب به مدیران از گره گشایی از کار دیگران به عنوان کار خیری با اجر و ثواب زیاد یاد و این امر خیر را به مدیران توصیه کرد، و به نقل حضرت علی گفت، "بدترین مردم کسی است که دست از کمک به دیگران برمی دارد در حالی که می تواند به مردم کمک کند."
حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی با استناد به آیات و روایات، فردی را محسن دانست که به خاطر خدا به فکر دیگران باشد.
مدیران دستگاه های اجرایی کرمان به این ساعت و اینجا که می رسند خود را شاگردی جویای اخلاق نکو می بینند و سر تا پا گوش می شوند تا از نکات طلایی که در مکتب حاج قاسم مطرح می شود نکته برداری کنند تا در ادامه راه برای دستیابی به عاقبتی همچو عاقبت حاج قاسم، آنها را دستاویز خود قرار دهند.
امام جمعه کرمان در ادامه صحبت هایش از مساوات می گوید و همه را در پیشگاه خدا یکسان می داند، او می گوید در قوانین شرعی و عادی نیز این مهم صدق می کند و فرقی نمی کند که مدیر باشی یا یک فرد عادی!
وی معتقد است، اگر کسی مرتکب جرم شود باید در محضر قانون پاسخ گو باشد.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی به مواسات و دستگیری از دیگران و به یاری دیگران شتافتند به عنوان اقدامی نکو در مکتب حاج قاسم اشاره می کند و می گوید، مرحوم کلینی در کافی می گوید برخی انسانها در قیامت احضار می شوند در حالی که رویشان سیاه است و غل زنجیر بر دست و پا دارند و چشم هایشان فرو رفته است که عنوان می شود آنها خائن به خدا و پیغمبرند، و در واقع آنها کسانی هستند که در دنیا با آنکه دستشان می رسید اما گره ای از کار بندگان خدا باز نکردند.
وی گفت: باید از خود پرسید در زندگی خود چند بار چنین فردی را دیده ایم و یا چند بار پرونده افراد را دست گرفته و کارشان را انجام داده ایم؟
امام جمعه کرمان به نقل یکی مدیران که در باز کردن گره از کار دیگران ید طولایی داشت افزود، این یک واقعیت است، "افرادی که دست مردم را می گیرند و گره از کار دیگران می گشایند در واقع برای قیامت خود کار می کنند."
وی اظهار داشت: طبق آیات و روایات در قیامت مسائلی را از ما سئوال می کنند که ما ذره ای احتمال سئوال شدن آنها را نمی دهیم و از آنها خبر نداریم و همچنین مواردی را در نامه اعمالمان می نویسند و به حساب می آورند که ما به آنها فکر هم نمی کنیم و در زمان حسابرسی صحنه هایی به ما نشان می دهند که انسان ذوق می کند و بعد از آن صحنه هایی را نشان می دهند که خجالت می کشد و ناراحت می شود لذا صحنه های اول همان کارهایی است که می توانسته انجام بدهد و آن صحنه را خلق کند اما صحنه دوم آنچه که انجام داده، است.
وی به نقل نویسنده یهودی در مورد شخصیت امیر المومنین علی (ع) چنین گفت: تنها چیزی که روح حضرت علی را متلاطم می کند آه مظلوم است و این مهم را سایرین نیز تایید کرده اند و گفته اند، روح علی را آه مظلوم و ترس از خدا متلاطم می کرد.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی، یتیم نوازی، برآوردن حاجت مومن، رسیدگی به فقرا و مساکین و رعایت مساوات را موجب نشاط آخرت افراد دانست.
تاکنون هشت نشست از سلسله درس های اخلاق در مکتب شهید سلیمانی ویژه مدیران دستگاه های اجرایی در بیت الزهرای سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شده که سه مورد از این نشست ها با محوریت دستگاه قضایی کرمان و سایر نشست ها توسط سایر ادارات و نهادها برگزار شده است.
بیت الزهرا (س) در خیابان شهید رجایی کرمان واقع شده است.