محمد حسین فاضلی روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این وصایا در نرمافزار جامع شهدای استان برای دسترسی آسان و استفاده مردم و جوانان در راستای ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت وجود دارد که علاقهمندان میتوانند استفاده کنند.
وی به اهمیت انتشار وصایای شهیدان در جامعه و بین مردم و جوانان اشاره کرد و با قدردانی از تمامی افرادی که در این خصوص همکاری داشتهاند ادامه داد: بارگذاری وصایای شهدا و سایر اطلاعات آنها در فضای مجازی در اولویت است.
این مسئول یکی از برنامههای دیگر این نهاد را، جمعآوری خاطره شهدا با عنوان خاطرهنگاری ذکر کرد که تاکنون یکهزار مورد آن تهیه و ضبط و ثبت شده و تا پایان امسال ۲ هزار موارد دیگر پیگیری و صورت میگیرد.
فاضلی بیان کرد: در قالب این طرح مهم با خانوادههای معزز شهدا و دوستان و همسنگران آنها نسبت به مصاحبه چند رسانهای در یزد و شهرستانها با همکاری نهادهای فرهنگی و بنیاد شهید اقدام لازم به عمل میآید.
وی برگزاری یادمان و یادوارههای شهیدان را از برنامههای مهمی ذکر کرد که سال گذشته بیش از یکهزار مورد در مناطق مختلف به صورت مردمی برگزار شده و امسال با قوت ادامه دارد.
معاون ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگان یزد از برگزاری نخستین رویداد استارتآپ سرآمدان شاهد و ایثارگر در راستای شناسایی ظرفیتها، ارتقا سطح علمی، ضابطهمندی و حمایت از نخبگان، دانشپژوهان و کارآفرینان خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران در استان خبر داد.
فاضلی اظهار کرد: در این فعالیت گسترده، عموم جامعه ایثارگران میتوانند تا ۱۵ مردادماه امسال از طریق سامانه گنج شاهد در موضوعهای فرهنگسازی، اطلاع رسانی و مستند سازی خدمات آموزشی، خدمات اداری، سلامت و مراقبتهای سالمندی و امور جانبازان، امداد و نجات، گردشگری و هتلداری، کشاورزی و دامداری و غیره شرکت کنند.
وی از دیگر برنامههای مهم این نهاد را، شناسایی نخبگان جامعه زیر پوشش ذکر کرد که بیشتر هدف آن، استفاده از دیدگاه و طرحها و برنامههای آنها در راستای خدمت به مردم و کشور است.
این مسئول اظهار کرد: در این خصوص تاکنون ۵۱۵ نخبه جامعه ایثارگری استان، شناسایی و بانک اطلاعات آنها تهیه که حدود ۲۲۰ نفر را بانوان و بقیه آقایان تشکیل می دهد و آنها در رشتههای مختلف دارای تبحر و تجربه علمی و دانشگاهی و افراد تاثیرگذار هستند.
به گفته فاضلی، بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همواره از نظرات و برنامههای مختلف نخبگان جامعه ایثارگری سالانه در بخشهای مختلف استفاده میکند و همراهی آنها در بسیاری از امور لازم و اثربخش است.
معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد به اهمیت بهرهگیری از فضای مجازی و رسانههای گروهی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و بین جوانان اشاره کرد.
فاضلی یادآور شد: تاکنون در این خصوص نسبت به تهیه و ساخت برنامههای مختلف در حوزه ایثار و شهادت و انتشار آن در فضای مجازی و سانههای گروهی اقدام شده و تا پایان سال با قوت ادامه دارد.
وی بیان کرد: برای اولین بار با همکاری برخی نهادها و همراهی هنرمندان متعهد، مجوز برگزاری نمایش خیابانی در حوزه ایثار و شهادت به صورت ملی به یزد محول شده که در هه مبارک فجر انقلاب اسلامی صورت میگیرد.
این مسئول، برگزاری دورههای آموزشی در ابعاد مختلف به خصوص برای نویسندگان نوقلم حوزه ایثار و شهادت را در کنار فعالیتهای رسانهای جزو اهداف محوری امسال این نهاد ذکر کرد.
استان یزد با یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت، چهار هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است .