سمنان-ایرنا- رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: مرکز درمان ناباروری با رویکرد درمان کامل مراجعان، آموزش و به کارگیری نیروی متخصص پس از راه اندازی به نیاز ۸۰ درصد از بیماران و درمان آنان پاسخ می دهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی منصفی راد روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت چهل و دومین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی و با اشاره به شعار " جهاد دانشگاهی زیست بوم نوآوری نخبگان ایران"  راه اندازی جهاد دانشگاهی را در راستای ایجاد انقلاب فرهنگی دانشگاه ها و انجام فعالیت های برتر در زمینه های مختلف دانست و بیان کرد: جهاد دانشگاهی کشور در حوزه درمان ناباروری با ایجاد پژوهشگاه های رویان و ابن سینا و اختصاص اعتبار ۴٠ میلیارد تومانی در سال جاری فعالیت گسترده ای در زمینه درمان ناباروری انجام می دهد.

وی با اشاره به دریافت مجوز تاسیس درمانگاه ناباروری استان سمنان افزود: درمانگاه درمان ناباروری با احداث ساختمان یکهزار و ۲۰۰ متر مربعی در منطقه دربند مهدیشهر تاسیس شده و پس از تکمیل تجهیزات آماده بهره برداری می شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان، درمانگاه درمان ناباروری سمنان را دهمین درمانگاه کشور برشمرد و ادامه داد: درمان ناباروری در درمانگاه ها در سه سطح تشکیل پرونده و ارجاع بیماران به مرکز درمانی تهران، درمان با تجویز دارویی و درمان ناباروری با تجویز دارویی و آی وی اف انجام می شود.

منصفی راد یادآورشد: ارائه خدمات درمان ناباروی در استان سمنان با هدف درمان کامل و سه مرحله ای با رویکرد آموزش نیروهای متخصص بومی و جذب اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی انجام می شود.

حذف خام فروشی مواد معدنی با طرح فناورانه

وی اضافه کرد: ۲ طرح فناورانه تولید کود ارگانیک بر پایه مواد معدنی و مالچ معدنی با هدف جلوگیری از خام فروشی و گسترش پوشش گیاهی بیابان در مرحله تولید نمونه و راه اندازی خط تولید است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان تصریح کرد: تولید کود ارگانیک با  عنوان آهسته روش بر پایه مواد معدنی برای نخستین بار در کشور توسط متخصصان و دانش آموختگان به مرحله تولید نمونه رسیده است همچنین تولید مالچ معدنی با قابلیت حفظ رطوبت و سازگاری با گونه های گیاهی و جانوری و افزایش پوشش گیاهی از دیگر طرح های فناورانه استت.

منصفی راد یادآورشد: این طرح ها در مرحله نمونه تولید قرار دارند و پس از تامین اعتبار، راه اندازی خط تولید انجام می شود و اشتغالزایی مستقیم ۷۰ نیروی نخبه و دانش آموخته را به همراه دارد.

وی افزود: طرح تولید ۶ قطعه ضروری حفاری معادن نیز در حوزه مهندسی معدن در مرحله بررسی و تولید اولیه است.

ایجاد قطب دامپروری در مهدیشهر

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با اشاره به انجام مطالعات ۶۵ درصدی ایجاد قطب دامپروری مهدیشهر گفت: این طرح پیش از سفر دوم رییس جمهور مطالعات تکمیل می شود و  با برآورد اعتبارات لازم در راستای جذب اعتبار به استانداری تحویل می شود همچنین مرکز استان به عنوان طرح فناوری شاخص در حال ساخت است.

منصفی راد خاطرنشان کرد: طرح به‌نژاد دامی با محوریت تولید گوسفند نژاد سنگسری و افزایش بهره وری تولید گوشت و مشتقات دامی با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان در ساختمانی با مساحت یکهزار مترمربع احداث شده و پس از تهیه تجهیزات در هفته دولت به بهره برداری می رسد.

وی ایجاد مجتمع های دامپروری و ایستگاه اصلاح نژاد در خصوص قوچ سنگسری را از دیگر برنامه ها برشمرد و اظهارداشت: نژاد گوسفند سنگسری مقاوم در برابر کم آبی و شرایط محیطی با کیفیت بالای گوشت است.

درمان زخم دیابت با استفاده از سلول های بنیادی

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ابرازداشت: مجوز راه اندازی درمانگاه دیابت (مرکز جامع ترمیم زخم دیابت) دریافت شد و این درمانگاه با محوریت ترمیم زخم، مشاوره و روانشناسی، درمان پزشکی و درمان زخم های ناشی از سوختگی و بستر در میان هفت تیر سمنان در حال ساخت است.

منصفی راد عنوان کرد: در درمانگاه دیابت، درمان زخم با استفاده از سلول های بنیادی و پانسمان بیولوژیک انجام می شود و  قطع عضو صورت نمی گیرد.

وی افزود: در مرکز ذخیره خون بند ناف نیز تاکنون یکهزار نمونه ثبت شد و ۲ بیمار و داوطلب استفاده از ذخیره خون بند ناف در مرحله آزمایش و پزشکی قرار دارند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان بیان کرد: ظرفیت استان درطرح ملی مشاغل خانگی یکهزار و ۳۰۰ نفر است که تاکنون یکهزار و ۲۰۰ نفر جذب و ۹۰۰ شبکه ارزش تولید ایجاد شده است./