به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، جواد قناعت در دیدار سرپرست دانشگاه بیرجند افزود: در دولت هفتم یا هشتم هیات امنا با نیت ایجاد مشوق، ۵۰ هکتار از اراضی دانشگاه را به اساتید اختصاص دادند.
وی گفت: هیات امنا این اختیار را ندارد که اراضی دولتی را واگذار کند و این خلاف قانون است، تنها راهحل مشکل سند اراضی شهرک کوی دانشگاه بیرجند این است که با پیگیری از طریق استاندار، ابتدا وزیر علوم توجیه شود چرا که تنها مرجعی که میتواند این مشکل را حل کند، هیات دولت است تا اشتباهی که هیات امنا در دولت هفتم یا هشتم انجام داده، رفع و موضوع با موافقت دولت قانونی شود.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در صورت موافقت دولت، اساتید و کارکنان میتوانند نسبت به ثبت سند املاک خود اقدام کنند و دستگاههای خدماترسان هم نسبت به ارائه خدمات زیرساختی اقدام خواهند کرد.
وی با تاکید بر ضرورت همراهی لازم برای حل این مشکل در سطح ملی و استانی گفت: این مشکل با نگاه مثبت حل شدنی است لذا باید همفکری و همراهی لازم را برای حل مشکل سند این اراضی در سطح استانی انجام دهیم تا مساله برای همیشه مرتفع شود.
قناعت بیان کرد: برای مشکل سند اراضی شهرک کوی دانشگاه بیرجند ابتدا باید نظر واحد را در مجموعه استان داشته باشیم و بعد موضوع را از سطوح ملی پیگیری کنیم.
سرپرست دانشگاه بیرجند هم اعتبار این دانشگاه را نسبت به سایر دانشگاههای همتراز در سطح کشور، پایین دانست و از استاندار خواست در پیگیری افزایش بودجه دانشگاه اهتمام و همراهی لازم را داشته باشد.
احمد لامعیگیو اظهار داشت: درخواست ما این است که استانداری در زمینه اجرای طرح توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی که توسط نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه اجرایی خواهد شد، دانشگاه را کمک کند.
وی ادامه داد: با مصوبه هیات امنای دانشگاه در سال ۸۳، ۵۰ هکتار از اراضی دانشگاه بیرجند در راستای جذب نیروهای نخبه به ساخت مسکن اساتید و کارمندان دانشگاه اختصاص یافت.
سرپرست دانشگاه بیرجند گفت: بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ قطعه زمین در این شهرک واگذار شده و در حال حاضر ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در این منطقه ساکن شدهاند.
وی افزود: در دولت نهم و دهم مجوز انتقال آب، برق و گاز هم به این شهرک داده شد و در حال حاضر این اراضی مشکل سند دارد که درخواست ما پیگیری برای رفع مشکل سند اراضی از سوی شخص استاندار است.
در این نشست یک ساعته مشکلات شهرک فرهیختگان و راههای برون رفت از آن بهصورت تخصصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم ارائه شد.