پرویز سلیم زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در سال جاری حدود ۳۵۰ هکتار اراضی این شهرستان زیر کشت هندوانه رفته و میانگین عملکرد این زمین ها، ۵۰ تن در هر هکتار است.
وی با بیان اینکه برداشت هندوانه در این شهرستان از نیمه دوم تیر آغاز شده و تا یک ماه ادامه دارد، افزود: این شهرستان سالانه با داشتن بیش از ۸۰۰ هکتار سطح زیر کشت هندوانه به عنوان یکی از قطبهای تولید محصولات جالیزی در سطح کشور به شمار می رود.
مدیر جهاد کشاورزی پلدشت با اشاره به اینکه تمامی محصول هندوانه در پلدشت به صورت طیف نواری آبیاری انجام میشود، اضافه کرد: آبیاری در این شهرستان قبل از اجرای این طرح به صورت سنتی بود ولی در حال حاضر ۱۰۰ درصد از اراضی هندوانه به صورت طیف نواری بوده و بخشی از آن نیز به صورت نشایی کشت شده است.
سلیم زاده با بیان اینکه در روش آبیاری به روش طیف حدود ۶۵ صد در مصرف آب صرفه جویی میشود، گفت: در زمان برداشت این محصول روزانه ۴۰ نفر در این اراضی مشغول به فعالیت هستند.
میزان اراضی شهرستان پلدشت ۴۸ هزار هکتار است که در حال حاضر ۲۴ هزار هکتار آن آبی است و ۱۹ هزار هکتار دیگر نیز به سیستمهای آبیاری تحت فشار مجهز شده و در آینده نزدیک بهرهبرداری میشود، در این صورت تنها حدود پنج هزار هکتار اراضی دیم باقی میماند.
۸۳۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دیمی و آبی و ۱۷۰ هزار هکتار زمین دارای قابلیت کشت در آذربایجانغربی وجود دارد.