به گزارش ایرنا از روابط عمومی آبفا منطقه دزفول، حسین سعادتی فرد روز یکشنبه در جریان دیدار با رئیس شورای شهر این شهرستان با بیان اینکه مخازن تصفیهخانههای دزفول در بالاترین سطح خود نسبت به مدت مشابه سنوات قبل قرار دارند، افزود: میزان تولید آب در دزفول از مردادماه سال جاری روزانه ۲۰ هزار متر مکعب افزایش یافته است.
وی ضمن تبریک انتخاب مجدد پرآور به عنوان رئیس شورای شهر دزفول برای دومین سال پیاپی افزود: خوشبختانه طی روزهای اخیر با مساعدت مدیرعامل آبفا خوزستان و با اقدامات انجام شده توسط اکیپ های بهرهبرداری آب آبفا منطقه دزفول از جمله ورود چند حلقه چاه به مدار بهره برداری شامل ۲ حلقه چاه در تصفیهخانه جنوب دزفول، یک حلقه چاه در مصلی نمازجمعه، یک حلقه چاه در زیباشهر و چندین فقره اصلاح شبکه در کوی امام رضا و بلوار شاهخراسان و همچنین زیباشهر شرایط خوبی دارند.
مدیرآبفا منطقه دزفول افزود: در حال حاضر مخازن تصفیهخانههای دزفول در بالاترین سطح خود نسبت به نوبت مشابه سنوات قبل قرار دارند به گونه ای که برای اولین بار طی سال های اخیر در روزهای گرم سال و با وجود افزایش مصرف دارای ذخیره ۹۳ درصدی هستند.
سعادتی فر گفت: در سال های گذشته و در روزهای گرم سال به دلیل افزایش مصرف سطح مخازن پایین تر از ۵۰ درصد بوده است.
وی با تاکید بر اینکه خدمترسانی به شهروندان اولویت اساسی و مهمترین هدف آبفا منطقه دزفول است، تصریح کرد: با توجه به میزان تولید و ذخایر مخازن آب، هیچگونه مشکل و نگرانی از نظر تامین آب شهروندان وجود ندارد.
سعادتی فرد در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه فاضلاب نیز گفت: پروژه اتصال خط فاضلاب تیپ زرهی ارتش به منظور جلوگیری از سرریز به رودخانه دز و همچنین احداث خط فاضلاب منازل مسکونی حدفاصل خیابان طالقانی تا شریعتی به شبکه فاضلاب شهری و انتقال به تصفیهخانه بزرگ فاضلاب در حال انجام است ضمن اینکه با توجه به تعیین پیمانکار به زودی دو پروژه احداث خط فاضلاب دیگر در مناطق جنوبی دزفول آغاز شد.
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول نیز در این دیدار گفت: شورای اسلامی شهر دزفول آمادگی لازم برای کمک به رفع مشکلات آب و فاضلاب دزفول را دارد و در این راه هیچ محدودیتی ندارد.
محمدحسن پرآور افزود: پیمانکاران برخی پروژه های فاضلاب معابر دزفول در مرکز استان انتخاب می شوند که این پیمانکاران باید به شهرداری دزفول متعهد بوده و قرارداد آنها در حضور نماینده شهرداری منعقد و به شهرداری ضمانت دهند که پس از پایان کار پاکسازی، لکه گیری و روکش لازم انجام می شود.
وی افزود: این ضمانت ضمن حفظ نظم باعث می شود در صورت آسیب و خسارت به شهر جبران شود زیرا شهروندان از شهرداری مطالبه آسفالت نوارهای حفاری را دارند در حالی که بر اساس قانون دستگاه حفاری کننده باید عملیات ترمیم اسفالت را انجام دهد.
پرآور با بیان اینکه آبفای استان خوزستان باید موظف شود در قرارداد با پیمانکاران بندی با عنوان اختیارات شهرداری را مشخص کند گفت: مدیریت شهر با شهرداری است و باید به مردم پاسخ دهد، تنها اختلاف میان شهرداری و آبفا پیمانکارانی هستند که به تعهدات خود عمل نمی کنند، با رفع این اختلاف و دریافت ضمانت اگر مشکلی در انجام تعهدات برای پاکسازی و ترمیم آسفالت ایجاد شد با استفاده از ضمانت داده شده مشکل رفع می شود.