رامین اسدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در مهاباد افزود: مدیران دستگاههای اجرایی در سطح استان و شهرستان باید مطالبه گری بیشتری برای دریافت تسهیلات در راستای اشتغالزایی جوانان داشته باشند.
وی با بیان تخصیص اعتبارات از منابع مختلف همچنان برای طرحهای اشتغالزایی پابرجا است، ادامه داد: ۹۸ درصد اعتبارات تخصیص یافته در سطح کشور برای یک تا ۱۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده که نیاز است اهمیت اشتغال در این طرح بیشتر از قبل لحاظ شود.
مدیر اجرایی پروژههای سرمایه گذاری در برنامههای اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۹۰ درصد اعتبارات جذب شده از محل اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی مروبط به افراد با حداکثر سطح تحصیلات دیپلم بوده که قابل تامل است.
اسدی با بیان اینکه ۳۹ درصد اعتبارات توسط بانوان و مابقیه نیز مردان جذب کردهاند، اظهار کرد: ۸۰ درصد اعتبارات جذب شده زیر ۵۰۰ میلیون ریال که در شرایط فعلی پایداری این شغلها در معرض تهیدید قرار دارند.
وی تاکید کرد: جلوگیری از مهاجرت روستاییان و کاهش نیروی کار در سطح روستاها از مهمترین اهداف طرح اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی است که با مساعدت دولت در دست اقدام است.
آذربایجان غربی ۱۹ شهرستان، ۴۶ شهر و بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ روستا دارد و جمعیت آن سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است.