مهدی زینتی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: مهارت آموزان فنی و حرفه ای برادران دامغان از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان تیرماه به صورت مجازی و حضوری در قالب ۴۴ حرفه، آموزش دیدند.
وی ادامه داد: ارایه آموزشهای چهار حرفه به صورت مجازی، ۴۰ حرفه بهصورت مجازی و حضوری و پنج وبینار تخصصی یکروزه از جمله فعالیتهای این مرکز در این مدت بود.
زینتی تصریح کرد: در مدت مذکور به منظور افزایش کیفیت در ارائه آموزشها، ۶ نفر آموزش در محیط کار واقعی را فراگرفتند که ۹۰ درصد از این افراد شاغل شدند.
زینتی، به همکاری متقابل آموزش های مهارتی شهرستان و کمیته امداد امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: تعداد ۱۰۲ نفر از افراد متقاضی وام اشتغال و ۲۰ نفر از کارآموزان آموزش دیده در حوزه های مختلف واجد شرایط، جهت دریافت تسهیلات خوداشتغالی به کمیته امداد معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط ناشی از کرونا و ضرورت رعایت شیوهنامههای بهداشتی، علاوه بر آموزش مهارتی، خدمات فرهنگ سازی عمومی، ارائه خدمات فنی آموزشی و مشاوره ای در حوزه های مختلف ارائه شد که در همین راستا تعداد ۳۵ محتوای آموزشی تولیدی مرکز فنی و حرفهای برادران دامغان در بستر فضای مجازی منتشر شد.
رییس مرکز فنی و حرفهای برادران دامغان گفت: امسال به دلیل استقبال متقاضیان و فراهم کردن شرایط ویژه برای ارائه آموزش های نوین، تعداد چهار رشته منحصر به فرد شامل برنامه نویسی تحت وب، انیمیشن سازی با نرم افزار افترافکت، بازرسی ایمنی آسانسور و جوشکاری قطعات فولادی، برای اولین بار در شهرستان ارائه شد.
به گزارش ایرنا، مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران دامغان با ۹ کارگاه، توانایی آموزش ۱۰۰ حرفه آموزشی را دارد که در حال حاضر ۱۲ مربی و ۳۰ استادکار مهارتی متولی آموزش های غیر رسمی در شهرستان دامغان هستند.
در استان سمنان بالغ بر ۶۰۰ حرفه در ۱۸ مرکز ثابت و شعبه های آموزش فنی و حرفه ای در حال آموزش است.