ساری - ایرنا - اتمام عملیات ساخت تالار مرکزی، پیشرفت ملموس طرح‌های در دست اجرای کتابخانه مرکزی و نیروگاه زباله سوز و تخصیص اعتبار برای تعریض جاده ساری - تاکام از جمله دستاوردهای درخشان یکساله دولت مردمی در شهرستان ساری است.

به گزارش ایرنا، یکسال از سپردن سکان اداره کشور به دولت سیزدهم می‌گذرد، دولتی که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» کار خود را آغاز کرد و به اذعان بسیاری از کارشناسان و ناظران، در تاریخ دولت‌های پس از انقلاب، هیچ دولتی به‌اندازه دولت سیزدهم و آیت‌الله رئیسی میراث‌دار مشکلات، ضعف‌ها و کاستی‌های برجای‌مانده از دولت پیش از خود نبوده است.
وضعیت بد شاخص‌های کلان اقتصادی، کسری بودجه، کاهش ارزش پول ملی، تورم بالا و بسیاری دیگر از چالش‌ها که ماحصل سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات نادرست‌ سال‌های پیش از 1400 بود شرایطی را رقم زد که به گفته آیت‌الله رئیسی در اولین حضور وی در جلسه هیات دولت که با وزرای دولت قبل برگزار شد، نخستین چالش پرداخت حقوق مردادماه بود!
با اینحال گرچه چالش‌ها بسیار زیاد بوده و هست، اما با همت مسئولان دولت سیزدهم اعم از رئیس جمهور، وزرا و سایر ارکان دستگاه اجرایی، طی یکسال گذشته علاوه بر رفع بسیاری از چالش‌های گذشته و تلاش برای ریل‌گذاری صحیح برای حرکت به سوی شرایط بهتر، اقدامات ارزشمندی نیز در حوزه‌های مختلف عملکردی صورت گرفته است که به نظر می‌رسد با گذشت یک سال از استقرار دولت اکنون نوبت به بازخوانی آن رسیده است.
در این گزارش به دستاوردهای یکساله دولت در شهرستان ساری خواهیم پرداخت.

با یکساله شدن دولت سیزدهم، طبق بررسی‌های میدانی و اظهارات رسمی فرماندار ساری، اکنون بهترین فرصت‌ها برای دستیابی به جایگاه واقعی این شهرستان با تخصیص اعتبارات و تسریع در رفع مشکلات زیرساختی مرکز استان مازندران فراهم شده است.

افزایش اعتبارات اقتصادی و عمرانی مهم‌ترین گواه توجه و رویکرد مطلوب دولت آیت‌الله رئیسی در یکسال اخیر در تکمیل زیرساخت‌های این دیار است که به اعتقاد مسوولان این تحول بنیادین با تخصیص ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رئیس‌جمهور به مازندران به شهرستان ساری در تمامی طرح‌های عمرانی و در دست ساخت این دیار ملموس و عینیت دارد.

به باور صاحبنظران، شهرستان ساری با وجود ظرفیت‌های متعدد در بخش‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و صنعتی متاسفانه تا قبل از دولت سیزدهم به لحاظ زیرساختی با مشکل جدی مواجه بوده تا این که با طلوع دولت مردمی سیزدهم و با اتخاذ راهبردهای اصولی و توجه اساسی به زیرساخت‌ها شده است.

در این ارتباط فرماندار ساری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که، در سفر استانی رئیس جمهور به مازندران ۱۳۱ طرح اقتصادی، عمرانی و زیرساختی اولویت‌دار برای اتمام در ساخت و یا احداث در ساری مصوب شد، گفت: تاکنون از مجموع ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب ۲۵۶ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

محمدعلی نوبخت ادامه داد: از مجموع ۱۳۱ طرح مصوب سفر رئیس‌جمهور به مازندران برای ساری ۲۱ طرح برای مسوولان ارشد استان دارای اهمیت ویژه است که با برنامه‌ریزی اصولی درصدد تکمیل پروژه‌های مصوب هستیم.

وی تصریح کرد: بعد از سفر رئیس‌جمهور و اعتبار در نظر گرفته شده در خصوص پروژه تالار مرکزی ساری به عنوان یکی از پروژه‌های نیمه تمام قدیمی ۱۰ ساله و اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی در نظر گرفته شد که با تخصیص این اعتبار روند فعالیت پیمانکار این پروژه سرعت گرفته و با پیشرفت فیزیکی  ۹۵ درصدی، متعاقب تحقق مصوبات سفر رئیس‌جمهور در هفته دولت مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

نوبخت گفت: مرحله آکوستیک‌سازی سالن‌های سه‌گانه تالار مرکزی ساری به بخش‌های پایانی رسیده و اقدامات لازم از نظر اجرایی و اعتباری برای بهره‌برداری از این سالن در سال جاری نیز انجام شده است.

فرماندار ساری ادامه داد: تمام تلاش بر این است که عملیات تکمیل این طرح، بزودی انجام شود و این مکان مورد استفاده اهالی فرهنگ و هنر استان قرار گیرد.

وی با بیان این که، تاخیر در گشایش تالار مرکزی ساری خسارت بار است، اظهار کرد: در حال حاضر پیمانکار مرحله عایق صدا یا آکوستیک سالن‌های آمفی تئاتر، سینما و سالن موسیقی را به قسمت‌های پایانی رسانده و تقریبا می‌توان گفت که این مرحله مهم از ساخت سالن در حال پایان است.

وی خاطرنشان کرد: سقف فضای باز مجتمع که با سازه فضایی اجرا شده باید با چادرهای مخصوص پوشانده شود که برای اجرای این مرحله نیز رایزنی‌های لازم انجام شد. در جلسه‌ای که با رئیس اداره نظارت بر پروژه‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم خوشبختانه قول مساعد ایشان برای انعقاد قرارداد پوشش سقف سازه فضایی و تکمیل مابقی عملیات داده شد.

این مسئول تصریح کرد: برای تکمیل و تجهیز این پروژه مهم زیرساختی و فرهنگی استان، سازمان برنامه و بودجه کشور ۸۰ میلیارد تومان شامل ۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ و ۳۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ در نظر گرفته که موجب به بهره‌برداری رسیدن تالار مرکزی ساری می‌شود.

پیشرفت مطلوب ساخت نیروگاه زباله سوز

همچنین نیروگاه زباله‌سوز ساری به عنوان مهم‌ترین طرح در مدیریت پسماند و مقابله با چالش‌های زیست محیطی در مرکز استان و همچنین یکی از مصوبات هفدهمین سفر استانی رئیس‌جمهور به مازندران با تلاش جهادی مسوولان اجرایی اکنون در بخش ابنیه ۸۲ درصد و در بخش خرید تجهیزات ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

آیت‌الله رئیسی در بازدید از نیروگاه‌ زباله‌سوز ساری دستور راه‌اندازی این طرح زیست محیطی را در کمترین زمان ممکن ارایه و همچنین معاون اول خود را مامور کرد تا قبل از پایان سال موضوعات مربوط به زباله‌سوزها را سروسامان دهد.

این طرح که قبل از سفر استانی رئیس جمهور در بیستم اسفند ۱۴۰۰، ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی و همچنین ۵۱ درصد تجهیزات آن هم خریداری شده بود، اما اکنون براساس آمار بازرس و مسئول پیگیری‌های ویژه استاندار مازندران پیشرفت فیزیکی طرح نیروگاه زباله سوز ساری بعد از گذشت ماه‌ها از پایان این سفر، اکنون در بخش ابنیه به ۸۲ درصد و در بخش خرید تجهیزات به ۸۷ درصد رسیده و مسوولان محلی خبر از افتتاح این طرح در دهه فجر امسال را می‌دهند.

فرماندار ساری گفت: در ماه‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تکمیل طرح نیروگاه زباله‌سوز ساری از محل مصوبات سفر استانی رئیس‌جمهور جذب شد و به هیچ عنوان اکنون در روند تکمیل این طرح بحث کمبود اعتبار مطرح نیست.

وی با بیان این که، نامه‌نگاری‌ها برای تخصیص به موقع اعتبارات ملی از سوی مسوولان استان در دست انجام است که با پیگیری‌های مستمر به طور حتم روند تکمیل خرید تجهیزات و ابنیه این طرح هم در ماه‌های آینده به پایان خواهد رسید، افزود: با شتاب در تکمیل سازه و تجهیزات نیروگاه زباله‌سوز ساری، وعده رئیس‌جمهور در زمان مقرر محقق خواهد شد.

نوبخت تصریح کرد: قبل از تاکید رئیس‌جمهور مبنی بر تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری، تنها ۵۰ نیروی انسانی فعال در ساخت این طرح مشارکت داشتند اما این رقم اکنون به حدود ۲۰۰ نفر در روز افزایش یافته است.

فرماندار ساری اضافه کرد: پیشرفت فیزیکی ابنیه طرح نیروگاه زباله سوز ساری از ۶۳ درصد به ۸۲ درصد تنها با گذشت ۱۴۲ روز از پایان هفدهمین سفر استانی رئیس‌جمهور به مازندران نشان از عزم مسوولان ملی و محلی برای اجرای طرح های زیرساختی و اقتصادی در استان است.

وی با بیان این که، وزارت کشور و نهاد ریاست جمهوری نهایت همکاری را با مسوولان محلی در تخصیص و جذب اعتبار برای تکمیل این طرح دارند، گفت: با تامین اعتبارات در نظر گرفته شده این طرح به صورت ۱۰۰ درصد در ماه‌های آینده در گام اجرایی قرار خواهد گرفت.

نوبخت تصریح کرد: در کنار مدیریت پسماند، تولید سالانه ۳۰ هزار مگاوات برق از دیگر دستاوردهای افتتاح نیروگاه زباله سوز ساری خواهد بود که به طور حتم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، با اجرای این طرح گلایه‌های به حق فعالان محیط زیست و اقشار مردم در تاخیر چند ساله تکمیل این طرح به پایان خواهد رسید.

فرماندار ساری در ادامه گفت: روند ساخت کتابخانه مرکزی ساری و همچنین جاده ساری – تاکام روند خوبی طی می‌کند که با تخصیص به موقع اعتبارات شاهد افتتاح این طرح در آینده نزدیک خواهیم بود.

شهرستان ساری به عنوان مرکز استان مازندران براساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن ۴۰۲ هزار و ۳۷۵ نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها