به گزارش خبرنگار ایرنا، ۴۸ روز از هفدهمین سفر عالیترین مقام اجرایی کشور در قالب هفدهمین سفر استانی به مازندران میگذرد و در آن سفر، آیت الله رئیسی در بازدید از نیروگاه زبالهسوز ساری دستور راهاندازی این طرح زیست محیطی را طی ۶ ماه ارایه و همچنین معاون اول خود را مامور کرد قبل از پایان سال موضوعات مربوط به زبالهسوزها را سروسامان دهد.
این طرح که قبل از سفر استانی رئیس جمهور در بیستم اسفند ۱۴۰۰، ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی و همچنین ۸۷ درصد تجهیزات آن هم خریداری شده بود اما براساس آمار معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران پیشرفت فیزیکی طرح نیروگاه زباله سوز ساری بعد از گذشت هفتهها از پایان این سفر، اکنون به ۸۲ درصد رسیده و مسوولان محلی خبر از افتتاح این طرح در شهریور ماه و در هفته دولت ۱۴۰۱ را میدهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در هفتههای گذشته حدود ۱۵ میلیارد تومان برای تکمیل طرح نیروگاه زبالهسوز ساری از محل مصوبات سفر استانی رئیس جمهوری جذب شد و به هیچ عنوان اکنون در روند تکمیل این طرح بحث کمبود اعتبار مطرح نیست.
حسن خیریانپور با بیان این که، با تخصیص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر که نامهنگاریهای آن در دست انجام است، روند تکمیل خرید تجهیزات این طرح هم در ماههای آینده انجام میشود، افزود: با شتاب در تکمیل سازه و تجهیزات نیروگاه زبالهسوز ساری، وعده رئیس جمهوری در زمان مقرر محقق خواهدشد.
وی تصریح کرد: قبل از تاکید رئیس جمهوری مبنی بر تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری در طی ۶ ماه، تنها ۵۰ نیروی انسانی فعال در ساخت این طرح مشارکت داشتند اما این رقم اکنون به حدود ۱۵۰ نفر در روز افزایش یافته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران اضافه کرد: پیشرفت فیزیکی ابنیه طرح نیروگاه زباله سوز ساری از ۷۵ درصد به ۸۲ درصد تنها با گذشت ۴۸ روز از پایان هفدهمین سفر استانی رئیس جمهوری به مازندران نشان از عزم مسوولان ملی و محلی برای اجرای طرح های زیرساختی و اقتصادی در استان است.
خیریانپور با بیان این که، وزارت کشور نهایت همکاری را با مسوولان محلی در تخصیص و جذب اعتبار برای تکمیل این طرح را دارد، گفت: با تامین ۸۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر این طرح به صورت ۱۰۰ درصد در ماههای آینده در گام اجرایی قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: در کنار مدیریت پسماند، تولید سالانه ۳۰ هزار مگاوات برق از دیگر دستاوردهای افتتاح نیروگاه زباله سوز ساری خواهد بود که به طور حتم با برنامهریزیهای انجام شده، با اجرای این طرح گلایههای به حق فعالان محیط زیست و اقشار مردم در تاخیر چند ساله تکمیل این طرح به پایان خواهد رسید.
به گزارش ایرنا، عملیات ساخت نیروگاه زباله سوز ساری سال ۱۳۸۸ شروع شد و حمل ۱۴ ساله زبالههای شهر ساری به دیگر مناطق علاوه بر این که مشکلات زیست محیطی را ایجاد کرده باعث تحمیل هزینههای هنگفت به شهرداری ساری برای حمل شده است.
آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در هفدهمین سفر استانی دولت سیزدهم، روز جمعه ۲۰ اسفند وارد استان مازندران شد. بازدید از تعدادی طرح اقتصادی و عمرانی و بازدیدهای سرزده، دیدار با اقشار مردم، دیدار با مجموعه کارشناسان ارشد محیط زیست و همچنین شرکت در شورای اداری استان در سفر یکروزه رئیس جمهور به مازندران برنامهریزی شده بود.
نتیجه نخستین سفر هیات دولت سیزدهم به مازندران تصویب حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه های مختلف بود که از این مبلغ حدود ۶۲۴ میلیارد تومان به صورت نقدی در مرحله اول اختصاص یافت.
استاندار مازندران در روز ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ با اعلام تشکیل ستاد ویژه پیگیری مصوبات سفر رییس جمهوری به این استان، در حکمی حسین شاهپری را به عنوان مسوول ستاد و بازرس ویژه پیگیری منصوب کرده است.
نظر شما