کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوانی در حوزه داستان نویسی در این استان وجود دارد که باید شکوفا شوند، گفت: آموزش داستان نویسی به منظور تربیت نسل جدیدی از داستان نویسیان کرمانشاهی از اوایل شهریور و با حضور اساتید برجسته کشوری آغاز می‌شود.

«علی صفدری» روز یکشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و بازدید از بخش های مختلف این این مرکز در خصوص فعالیت های این اداره کل در آینده، افزود: پروژه ای چند هفته ای مانند آنچه که برای آموزش خبرنگاران انجام دادیم، برای تربیت نوجوانان و جوانانی که به داستان نویسی علاقه دارند، تعریف کردیم.

داستان، قدرت محتوای و اثرگذاری بالایی دارد

وی با اشاره به اینکه برای دوره آموزشی داستان نویسی از آقای قیصری که کتاب عجیب و خواندنی " نامیرا " را نوشته اند، دعوت کرده ایم در ادامه اظهار داشت: شرکت کنندگان در انتهای این دوره قادر خواهند بود یک داستان بنویسند و به داستان برتر هم جایزه تعلق خواهد گرفت و در عین حال امکان چاپ این داستان برای نفر برتر هم مهیا خواهد شد.

این مسوول گفت: بسیاری از جوانان و نوجوانان از استعدادهای خود به صورت پراکنده بهره می برند و ما قصد داریم در این دوره تمرکز را روی داستان نویسی قرار دهیم چرا که داستان قدرت تحلیل و تخیل افراد را بالا می برد و مردم ارتباط بهتری با این جریان می گیرند و این در حالی است که قدرت محتوای و اثرگذاری داستان مانند یک فیلم به صورت آهسته بیشتر شده و مخاطبان بیشتری را جذب می کند.

اقتصاد بازی یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا دانست

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود اقتصاد بازی را یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا دانست و گفت: امروز از بچه ها تا بزرگسالان در گوشی های هوشمند مشغول بازی هستند و اگر به بچه ها این امکان را بدهیم که بازی های مورد علاقه خود را بسازند و به بازی جهت دهند علاوه بر کسب ثروت فراوان با دنیای جدیدی هم آشنا می‌شوند و احساس نمی کنند در این محیط فقط مصرف کننده هستند.

صفدری با اشاره به اینکه مخاطب بازی در کشور میلیون ها ایرانی است و با مخاطب فیلم، موسیقی، کتاب و غیره قابل مقایسه هم نیست، افزود : انتقال مفاهیم در بازی بسیار بالا است لذا پنج روز آموزش بازی سازی برای بچه ها در حال برگزاری است و در این مدت هم حدود ۱۴۰ جوان و نوجوان در این دوره ها ثبت نام کردند تا آموزش های تخصصی لازم را در پنج روز فرا بگیرند.

وی همچنین از تلاش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در چند جبهه به صورت همزمان خبر داد و گفت : تنوع فعالیت ها و مخاطبان این اداره کل زیاد است اما تلاش همکاران ما این است به همه بخش های فرهنگی و هنری استان رسیدگی و توجه شود و این در حالی است که هنوز آموزش خبرنگاران تمام نشده دوره بازی سازی آغاز شده و از اوایل شهریور هم دوره های داستان نویسی آغاز میشود و از طرفی ما درگیر انجمن شعرا و رونق تئاتر هستیم و بنا داریم با همکاری انجمن سینمای جوان کرمانشاه چند فیلم فاخر در استان تولید کنیم.

جامعه تشنه اخبار فرهنگی و هنری است 

در ادامه رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز کرمانشاه هم بر حمایت همه جانبه این خبرگزاری از فعالیت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد و گفت: اخبار حوزه فرهنگ و هنر به صورت تخصصی در ایرنا کار می‌شود بطوریکه ارتباط بسیار خوبی با اصحاب فرهنگ و هنر استان ایجاد شده و آثار آنها هم در جامعه منعکس می‌شود.

«فرزاد نویدی» با اشاره به اینکه ایرنا تریبون همه اقشار جامعه از جمله فعالان فرهنگی و هنری است، افزود : انتشار اخبار حوزه فرهنگ و هنر بازتاب بسیار خوبی در جامعه دارد و مردم تشنه اخبار این حوزه هستند لذا ایرنا این آمادگی را دارد در همه بخش های فرهنگی و هنری جهت انعکاس اخبار، با اداره کل همکاری داشته باشد.