حمید خزایی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۰ میلیارد تومان از این اعتبار برای اجرای طرحهای زیر ساختی شامل آبیاری قطره ای، تقویت نهالستان و فراهم کردن زمینه تولید نهال تا یک میلون اصله در سال، هزینه می شود.
وی اظهار داشت: ۱۰ میلیارد تومان دیگر این اعتبار نیز به اجرای طرحهای جنگلداری چند منظوره، طرح ذخیرهگاههای جنگلی، توسعه، احیا، غنی سازی و حفاظت جنگل، احداث آتش بُر و قُرق بان برای نگهداری جنگل ها در سطح استان همدان اختصاص یافته است.
رییس اداره جنگلداری و جنگلکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان افزود: سرانه جنگل در کشور یک هزار و ۷۰۰ متر مربع و در استان همدان ۲۶۰ متر مربع است که در این باره همدان یکی از استان های کم پوشش از نظر اراضی جنگلی است.
خزایی اظهار داشت: وسعت جنگلهای طبیعی و انسان ساخت استان همدان حدود ۴۵ هزار هکتار است که از این میزان یک هزار و ۴۴۱ هکتار آن جنگل های طبیعی است.
به گفته وی، همه ساله طرح هایی نظیر جنگل کاری با بذر و نهال، حفاظت از ذخیرهگاه های جنگلی، زراعت چوب، توسعه پارک های جنگلی و جنگل کاری اقتصادی به عنوان اولویت های پنجگانه منابع طبیعی به تناسب اعتبار ابلاغی و تخصیصی در سطح استان اجرا می شود که علاوه بر این، استفاده از توان جوامع محلی، سازمان های مردم نهاد و شهرداری ها نیز برای توسعه جنگل ها در دستور کار قرار دارد.
خزایی افزود: سال گذشته ۴۴۰ هکتار جنگل کاری با بذر و نهال دراین استان انجام و درهمین ارتباط حدود ۲۷۰ هزار اصله نهال صنوبر نیز بین متقاضیان توزیع شد.
آیتالله «سیدابراهیم رییسی» رییس جمهوری اسلامی ایران (پنجشنبه ۶ مرداد۱۴۰۱) در سیامین سفر استانی خود، وارد همدان شد، آیین استقبال رسمی از رییس جمهور با حضور آیتالله «حبیب الله شعبانی موثقی» نماینده ولی فقیه در استان و «علیرضا قاسمی فرزاد» استاندار همدان، فرماندهان نظامی و انتظامی، اعضای شورای تامین و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان در فرودگاه همدان برگزار شد.
سفر پربرکت رییس جمهور به استان همدان در مجموع ۲۴ هزار میلیارد تومان رهاورد برای استان به همراه داشت که شامل ۱۴ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۱۷۹ طرح عمرانی، اقتصادی و خدماتی و پرداخت ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در بخش های مختلف است.