به گزارش خبرنگار ایرنا، سید امیر شوشتری عصر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی، افزود: هزار و ٣٢٧ ملک فاقد سند این نهاد موقوفه است و برای املاک اوقافی حدود سه هزار میلیارد تومان بدهی داریم.
وی اضافه کرد: طبق تکلیف وزارتخانه در نیمه نخست امسال آموزش و پرورش استان باید ٢ هزار میلیارد تومان از محل فروش املاک و به منظور هزینه کرد در اجرای پروژه های نیمه تمام کسب درآمد داشته باشد در غیر این صورت مدارس کانسکی حذف نخواهند شد.
شوشتری افزود: برای فروش املاک باید تغییر کاربری انجام شود و چالشهایی در این خصوص وجود دارد که با کمک شهرداری و مسکن و شهرسازی باید این چالشها مرتفع شود.
وی خاطرنشان کرد: میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.٣ متر مربع است که این شاخص در استان ۴.٢ مترمربع و در مشهد ٣.۵ مترمربع است.
وی ادامه داد: سرانه فضای آموزشی در حاشیه شهر مشهد نیز کمتر از ٢ متر مربع است، این درحالیست که با افزایش آمار دانش آموزی مواجه هستیم و ٩ درصد جمعیت دانش آموزی کشور مربوط به خراسان رضوی است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به فرارسیدن زمان بازگشایی مدارس، طرح ملی بازگشایی مدارس از جمله ثبت نام، پوشش تحصیل، عدالت آموزشی و جذب بازماندگان از تحصیل در استان در حال اجراست.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه اظهار کرد: اهمیت آموزش و پرورش بر همه آشکار است و برای پیشبر اهداف این نهاد باید دستگاه های اجرایی مختلف نهایت همکاری را داشته باشند.
سید هادی طباطبایی در خصوص عدم حضور برخی مدیران دستگاه های اجرایی در شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: عدم حضور مدیران پذیرفتنی نیست و باید همه اهتمام داشته باشند.
آموزش و پرورش خراسان رضوی هم اکنون دارای حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش آموز است که معادل ۹ درصد جمعیت دانشآموزی کشور میشود.