به گزارش ایرنا به نقل از «اپوک تایمز» ، تلسکوپ فضایی جیمز وب این عکسها را در ماه ژوییه گرفت و مناظر بیسابقهای از نورهای شمالی و جنوبی و غبار قطبی چرخنده این سیاره را ثبت کرد. «لکه سرخ بزرگ» سیاره مشتری که توفانی بزرگ با قدرت بلعیدن سیاره زمین است، در این تصاویر به روشنی در کنار توفانهای بیشمار کوچکتری مشخص است.
یک تصویر واید – فیلد بطور خاص هیجان انگیز است و حلقههای کمنور پیرامون سیاره و نیز دو قمر کوچک را در برابر پس زمینهای از کهکشانها نشان میدهد. «ایمکی دی پاتر» ستارهشناس دانشگاه کالیفرنیا و از دستاندرکاران رصدهای فضایی گفت: در گذشته هیچ گاه مشتری را این گونه ندیده بودیم. این تصاویر بسیار اعجابانگیز است.
ژوی افزود: واقعا انتظار نداشتیم تصاویر تا این اندازه خوب باشند.
بر اساس این گزارش ، این تصاویر مادون قرمز بطور مصنوعی با رنگهای آبی ، سفید ، سبز، زرد و نارنجی رنگآمیزی شدند تا ویژگیهای تصاویر بطور برجسته مشخص باشند.
سازمان فضایی آمریکا (NASA) و سازمان فضایی اروپا (ESA) تلسکوپ فضایی جیمز وب را با هزینه ۱۰ میلیارد دلار به عنوان جانشین تلسکوپ «هابل» اواخر سال گذشته میلادی به فضا ارسال کردند و از اول تابستان امسال مشغول رصد کیهان با امواج مادون قرمز بودهاند.
دانشمندان امیدوارند با تلسکوپ جیمز وب بتوانند طلیعه جهان آفرینش و زمان پیدایش اولین ستارهها و کهکشانها در ۱۳.۷ میلیارد سال پیش را مشاهده کنند. این تلسکوپ در فاصله ۱.۶ میلیون کیلومتری از زمین مستقر شده است.