تهران- ایرنا- دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این که جمهوری اسلامی ایران با درک تفاوت‌های فرهنگی دنبال تقویت مشترکات فرهنگی است گفت: انتظار داریم فعالیت‌های یونیسف، کودکان سراسر جهان را به سوی صلح و دوستی رهنمون سازد تا جهان آینده، همچون امروز در برخی از نقاط دنیا عرصه تاخت و تاز جنگ طلبان نباشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمود شالویی عصر چهارشنبه - 2 شهریورماه - در دیدار با رییس دفتر یونیسف در جمهوری اسلامی ایران، گفت: برپایی نشست‌های کارشناسی میان مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و یونیسف می تواند زمینه امضای تفاهم نامه بر مبنای مشترکات و ظرفیت های موجود را فراهم کند.

مدیر کل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های موجود، تاکید کرد: وزارت فرهنگ این آمادگی را دارد تا با یونیسف در جهت رشد و بالندگی کودکان جهان در قالب برنامه های مشترک و متقابل همکاری کند.

تاکید بر طراحی برنامه‌های مشترک با نهاد یونیسف

شالویی همچنین با اشاره به گستره فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در داخل و خارج از کشور، خاطرنشان کرد: زیرمجموعه این وزارتخانه به همراه نزدیک به هشتاد رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها، این امکان را دارند که به طراحی برنامه‌های مشترک با نهاد یونیسف بپردازند.


وی همچنین ادامه داد : جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان، جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان و فعالیت‌های دستگاه‌های دیگر نظیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و برپایی دوره‌های آموزشی و نمایشگاه‌های هنری، گوشه‌ای از زمینه‌های مشترک همکاری فرهنگی و هنری با یونیسف است که می توان با تمرکز بر آن‌ها به نتایج ارزشمندی دست یافت.

کودکان سراسر جهان به سوی صلح و دوستی رهنمون شوند

دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنان خود همچنین با تاکید بر این که جمهوری اسلامی ایران با درک تفاوت‌های فرهنگی و احترام به آن‌ها، صرفا به دنبال تقویت مشترکات فرهنگی است، تصریح کرد: انتظار داریم فعالیت‌های یونیسف، کودکان سراسر جهان را به سوی صلح و دوستی رهنمون سازد تا جهان آینده، همچون امروز در برخی از نقاط دنیا عرصه تاخت و تاز جنگ طلبان نباشد.

کاهش هفتاد درصدی سرانه مطالعه کودکان نگرانی جدی

شالویی در ادامه به چالش‌های پیش روی رشد فرهنگی کودکان اشاره کرد و گفت: امروز بهره مندی صحیح کودکان از ابزارهای نوین ارتباطی به چالش والدین و نهادهای آموزشی بدل شده؛ تا آن جا که سرانه مطالعه کودکان تا حدود هفتاد درصد کاهش یافته و نگرانی‌های جدی به وجود آورده است؛ از سوی دیگر همین مساله مشکلاتی را برای سلامتی کودکان به همراه داشته است.



مدیرکل حوزه وزارتی به راهکارهای جبران این نقیصه اشاره کرد و گفت: توسعه فرهنگی بدون ابزار هنر امکان پذیر نخواهد بود از این رو طراحی روی جلد کتاب کودکان می تواند موضوعی مشترک میان یونیسف و فعالان فرهنگی بخش خصوصی باشد که با حمایت این وزارتخانه مورد توجه قرار گیرد.

 تاکید بر امضای تفاهمنامه همکاری

وی با دعوت از نماینده یونیسف برای تبادل پیشنهادات میان این نهاد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار داشت: نشست‌های کارشناسی میان مدیران وزارت فرهنگ و یونیسف می‌تواند زمینه امضای تفاهم‌نامه بر مبنای مشترکات و ظرفیت‌های موجود را در مدتی کوتاه فراهم کند.

با فرهنگ غنی ایران به خصوص ادبیات و موسیقی ایرانی آشنایی دارم

در ادامه این دیدار، نماینده و رئیس دفتر یونیسف در جمهوری اسلامی ضمن قدردانی از ارتباط موثر وزارت فرهنگ با نمایندگی یونیسف گفت: حدود یکسال است که به عنوان نماینده یونیسف به ایران آمده ام اما به عنوان یک فعال فرهنگی اهل هندوستان، سالهاست که با فرهنگ غنی ایران به خصوص ادبیات و موسیقی ایرانی آشنایی دارم.



برگزاری دوره‌های آموزش خبرنگاری و عکاسی خبری درباره کودکان از فعالیت‌های یونیسف در ایران

رابین ناندی با اشاره به تمرکز فعالیت های یونیسف بر گروه سنی کودکان گفت: یونیسف می کوشد کودکان را برای زندگی بهتر و حضور موثرتر در جامعه آماده کند. از این منظر برگزاری دوره های آموزش خبرنگاری و عکاسی خبری درباره کودکان و همکاری با باشگاه های کتابخوانی از جمله فعالیت های یونیسف در ایران بوده است.