به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر رسول شمشادی عصر روز شنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران گیلان در دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران رشت افزود: در زمان حاضر دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان با حدود ٩ هزار دانشجو در هفت مرکز دانشگاهی شامل ۶ مرکز پسران و یک مرکز دختران در ۲۶ رشته کارشناسی ناپیوسته، ۶ رشته کارشناسی پیوستن و ۶۰ کدرشته دوره کاردانی مشغول به فعالیت است.
وی با بیان اینکه این مجموعه تنها دانشگاه مهارتی و نسل چهارم است، عنوان کرد: این دانشگاه ١٠٠ درصد دولتی است و دانشجو برای تحصیل در دانشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای هزینه های آموزشی پرداخت نمی کند ضمن اینکه تنها دانشگاه ماموریتی است که فارغ التحصیلان هنرستان و کار و دانش در آن تحصیل می کنند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان بیان داشت: ٨٠ درصد برنامه ریزی درسی این دانشگاه بر پایه مهارت و حرفه آموزی است و ٢٠ درصد تئوری بوده که به چگونگی استفاده از دستگاه ها بر می گردد.
وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای تنها دانشگاه کارگاه و آزمایشگاه محور است، اظهار داشت: در زمان حاضر ۱۴۰ کارگاه و آزمایشگاه در دانشکده های این دانشگاه فعال است.
شمشادی با اشاره به این مطلب که اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای دوره ۶ ماه در صنعت را طی می کنند، افزود: بر اساس آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۹۰ درصد فارغ التحصیلان دوره کاردانی این دانشگاه جذب بازار کار می شوند.
وی در ادامه با بیان اینکه اولین مرکز رشد مهارتی توسط دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان راه اندازی شد، اظهار داشت: ۱۵ استان کشور مجوز راه اندازی این مرکز را داشتند که گیلان یکی از آنها بود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان با اشاره به راه اندازی ۶ رشته مهارتی جدید در این دانشگاه بیان داشت: دوره کارشناسی پوسته چاپ پارچه را راه اندازی کردیم که فارغ التحصیلان هنر می توانند برای تحصیل ورود کنند.
وی راه اندازی اولین آزمایشگاه مرکزی تخصصی در دانشکده شهید چمران رشت به عنوان مرکز معین گیلان را از جمله دیگر اقدامات دانشگاه فنی و حرفه ای استان عنوان کرد و افزود: این آزمایشگاه با حمایت دولت و خیرین در حوزه نساجی و صنایع شیمیایی در رشته کارشناسی ارشد و دکتری در گیلان راه اندازی شده است.