به گزارش روز یکشنبه ایرنا؛ "هادی بیگینژاد" در آئین گرامیداشت مستقل شدن هیات امنا و هیات رئیسه دانشگاه ملایر افزود: تجربه نشان داده هر مجموعهای که نشان و برندی را به ثبت برساند، آن نشان همانند لوکوموتیوی دیگران را به دنبال خود میکشاند.
وی تاکید کرد: این مدل برجسته شدن باید به گونهای باشد که معرفی دانشگاه ملایر در سطح ملی و بینالمللی ناخودآگاه افراد را به یاد این طراحی و مدل خدمترسانی بیندازد.
بیگینژاد با اشاره به استقلال هیات امنا و هیات رئیسه دانشگاه ملایر و اعتبارات، ادامه داد: کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر نیز برای رشد و پیشرفت، باید نسبت به این مجموعه نگاه متعصبانه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: با وجود این استقلال، تعصب و برنامهریزی، دانشگاه میتواند در ایجاد برند و نشان مختص خود گام بردارد.
رئیس دانشگاه ملایر نیز گفت: هیات علمی زمانی موثر است که کارمندان دانشگاه زمینه های لازم را ایجاد کرده و جریانسازی کنند.
"ابراهیم محمدیمنش" اظهار داشت: اگر از ظرفیتها و فضای موجود در دانشگاه به درستی استفاده شود، میتوان گامهایی را که ممکن است سالها طول بکشد، به سرعت جلو بُرد.
وی انتصاب وزرای علوم از استان همدان طی ۲ دوره گذشته را فرصتی مغتنم برای رشد و توسعه دانست و افزود: میتوان از این فرصت برای پیشبرد اهداف علمی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه استفاده کرد.
رئیس دانشگاه ملایر با تاکید بر اینکه باید برای رشد و توسعه این دانشگاه تعصب داشته باشیم، یادآور شد: اتفاقات خوبی در حوزه کارمندی دانشگاه ملایر رخ داده، اما هنوز به نقطه جریانسازی نرسیدهایم.
محمدیمنش گفت: فضای حال حاضر دانشگاه ملایر نویدبخش آیندهای درخشان و رو به پیشرفت است که نباید متوقف شود.
به گزارش ایرنا: دانشگاه ملی ملایر در حال حاضر دارای ۱۷۸ عضو هیات علمی، ۶ هزار دانشجو، ۱۴ رشته دکترا، ۴۳ رشته کارشناسی ارشد و ۳۸ رشته کارشناسی است و در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده است.