مجتبی شیرخانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این میزان ۱۴۵ تن مرغ و ۴۵ تن نیز مربوط به گوشت قرمز است که ۵۰ تا ۶۰ درصد آن توزیع شده و مابقی نیز به تدریج توزیع می شود.
وی افزود: این میزان فرآورده های خام دامی از اول محرم تا پایان موج بازگشت زائران اربعین در بین آشپزخانه ها توزیع شده یا در حال توزیع است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام ایلام ادامه داد: تامین این اقلام مصرفی آشپزخانه ها به سفارش اداره کل تبلیغات اسلامی به سازمان جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام استان محول شده است.
شیرخانی یادآور شد: عمده این گوشت های قرمز و سفید وارداتی هستند و گوشت های تولیدی داخل استان در سردخانه ها ذخیره سازی شده اند.
وی اضافه کرد: در صورت اعلام نیاز آشپزخانه ها، این شرکت توانایی تامین مقدار بیشتری گوشت قرمز و مرغ را دارد.
به گزارش ایرنا، بیش از ۷۰ درصد زائران اربعین در سامانه سماح مرز مهران را برای تردد انتخاب کرده اند.
نزدیکی مسافت به عتبات عالیات و امن بودن طول مسیر در داخل خاک عراق از مهمترین دلایل برای انتخاب مرز مهران توسط زائران است.