سرهنگ پاسدار محمدمهدی اقبال پور روز سهشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : برای اجرای این طرحها ۳۵ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال اعتبار در قالب تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.
وی این طرحها را شامل یکصد مشاغل خرد و خانگی با ۳۲ میلیارد ریال ، تاسیس ۲۰ صندوق قرضالحسنه با ۸۵۰ میلیون ریال و ۲۲ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی با ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداختی معرفی کرد.
اقبال پور هدف از ایجاد صندوقهای قرضالحسنه را شناسایی ظرفیتها و استفاده بهینه از امکانات موجود برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها برشمرد و گفت : میزان سرمایه این صندوق ها در زمان حاضر ۴۰۰ میلیارد ریال است و متقاضیان میتوانند با ارائه طرحهای توجیهی نسبت به دریافت تسهیلات ۲۰۰ میلیون ریالی و یک میلیارد ریالی این صندوق بهره مند شوند.
وی حمایت از مشاغل خرد و خانگی و اجرای طرحهای زودبازده اقتصادی در روستاها را از رویکردهای اصلی بسیج سازندگی در مازندران عنوان کرد و افزود : روستاها به عنوان کانونی مهم در تولید محصولات مختلف و ایجاد اشتغال پایدار و اصولی نقش حیاتی دارند و به همین منظور نیز بسیج سازندگی طرحهای مختلفی را در دست اقدام دارد.
رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران همچنین از افتتاح ۱۶۷ طرح محرومیت زدایی در ایام گرامیداشت هفته دولت امسال در مازندران خبر داد و گفت که برای اجرا و تکمیل این طرحها، ۹۳۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
وی این طرح ها را شامل لایروبی و ساماندهی چهار رودخانه به طول پنج کیلومتر ، احداث ۵۰ خانه محروم، ۵۰ زیارتگاه شهدا، ۲۵ کیلومتر راه روستایی، ۱۲ کیلومتر جاده بین مزارع ، ۲۰ کیلومتر لوله گذاری آبرسانی، احداث ۱۳ مخزن آب با ظرفیت سه هزار و ۲۲۰ متر مکعب، ۲ پل روستایی و احداث ۲۷ دیوار حفاظتی رودخانه ها به طول ۲ کیلومتر عنوان کرد.
اقبال پور با بیان این که هم اکنون پنج هزار گروه جهادی در چهار هزار روستای مازندران مشغول ارائه خدمت به روستاییان هستند ، گفت: همچنین در گرامیداشت هفته دولت امسال، عملیات اجرایی ۲۵ طرح عمرانی در حوزه محرومیت زدایی و اشتغالزایی نیز آغاز شده است.