بیش‌ از یکهزار و ۵۰۰ صندوق قرض‌الحسنه اشتغال‌زا در مازندران ایجاد شد

ساری - ایرنا - رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران از ایجاد یکهزار و ۵۰۰ صندوق قرض‌الحسنه مردم‌یار اشتغال‌زا در روستاهای این استان خبر داد.

سرهنگ پاسدار محمدمهدی اقبال پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا هدف از ایجاد این صندوق‌های قرض‌الحسنه را شناسایی ظرفیت‌ها و استفاده بهینه از امکانات موجود برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها برشمرد و افزود : میزان سرمایه این صندوق ها در زمان حاضر ۴۰۰ میلیارد ریال است و متقاضیان می‌توانند با ارائه طرح‌های توجیهی نسبت به دریافت تسهیلات ۲۰۰ میلیون ریالی و یک میلیارد ریالی این صندوق بهره مند شوند. 

وی حمایت از مشاغل خرد و خانگی و اجرای طرح‌های زودبازده اقتصادی در روستاها را از رویکردهای اصلی بسیج سازندگی در مازندران عنوان کرد و ادامه داد : روستاها به عنوان نقطه کانونی مهم تولید محصولات مختلف ، در ایجاد اشتغال پایدار و اصولی نقش حیاتی دارند و به همین منظور نیز بسیج سازندگی طرح‌های مختلفی را در دست اقدام دارد.

اقبال پور از برنامه‌ریزی بسیج سازندگی مازندران برای اجرای طرح‌های توسعه اقتصادی در روستاهایی که به جنگل و دریا راه دارند خبر داد و گفت : ارائه آموزش‌های اصولی به روستاییان برای اجرای طرح های اقتصادی و اشتغال زا در اولویت کاری است و با هدف تحقق این مهم نیز از سال گذشته تاکنون در ارتباط با نحوه تولید محصولات مختلف کشاورزی و فروش آن به ۳۰ هزار نفر از روستاییان آموزش‌های لازم ارائه شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران از تسهیلات ۷۰ میلیارد ریالی بسیج سازندگی مازندران به یکهزار نفر از روستاییان استان در راستای اجرای طرح‌های اشتغالزا خبر داد و افزود : در راستای اجرای ۱۶۷ طرح محرومیت زدایی در این استان هم حدود ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

سرهنگ اقبال‌پور این طرح ها را شامل بهره برداری از ۲۵ کیلومتر راه روستایی، ۱۲ کیلومتر جاده بین مزارع ، ۲۰ کیلومتر لوله گذاری آبرسانی، احداث ۱۳ مخزن آب، احداث ۲ پل روستایی  و ۲۷ دیوار حفاظتی رودخانه ها عنوان کرد.

وی با بیان این که هم اکنون پنج هزار گروه جهادی در چهار هزار روستای مازندران مشغول ارائه خدمت به روستاییان هستند ، گفت : در راستای ارائه خدمات مطلوب به محرومان جامعه، کار تهیه شناسنامه برای سه هزار روستای مازندران به اتمام رسیده است.

سرهنگ اقبال پور افزود: با بهره برداری از ۱۹ مجتمع آبرسانی با سرمایه گذاری سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریالی تا پایان امسال ، ببش از ۳۰۰ روستای  مازندران از نعمت آب آشامیدنی ستام و بهداشتی بهره‌مند  می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha