«سیدمهدی میرباقری» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال متوسط میزان تولید انگور در هکتار ۲۴ تُن پیشبینی میشود.
وی میزان کل تولید انگور در شهرستان ملایر را ۲۵۴ هزار و ۸۷۴ تُن در سال عنوان کرد و افزود: از این میزان انگور، بیش از ۴۹ هزار تُن آن معادل ۷۷ درصد به انواع کشمش تبدیل میشود.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر تصریح کرد: از این میزان ۳۱ هزار و ۵۹۵ تُن به کشمش آفتابی تیزابی، هزار و ۹۵۰ تُن کشمش آفتابی غیر تیزابی، هزار و ۳۰۰ تُن کشمش آفتابی دانهدار، ۱۱ هزار تُن کشمش کالیفرنیا گوگردی و سه هزار و ۲۰۰ تُن کشمش سایهخشک تبدیل میشود.
میرباقری، تبدیل ۱۰ درصد از انگور تولیدی این شهرستان به ۶ هزار و ۳۶۹ تُن شیره انگور، پنج هزار و ۹۵ تُن آبغوره(معادل پنج درصد)، هفت هزار و ۶۴۳ تُن سرکه، شربت، باسلق(سه درصد انگور تولیدی) و ۲۰ هزار و ۳۸۲ تُن مصرف تازهخوری و ارائه انگور تازه به بازار را از دیگر مشتقات و فرآوردههای انگور ملایر عنوان کرد.
وی تاکید کرد: کشاورزان و باغداران ملایری برای تهیه روغن و کربنات مورد نیاز خود برای تیزآبی کردن انگور، میتوانند به فروشگاههای مجاز عرضهکننده سم و سموم کشاورزی در سطح این شهرستان مراجعه کنند.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر گفت: طی یکماه گذشته بیش از چهار گشت مشترک متشکل از کارشناسان جهاد کشاورزی ملایر، نماینده فرمانداری، اداره استاندارد، اداره نظارت بر اماکن عمومی و اتحادیه سم فروشان در سطح این شهرستان انجام و در این خصوص ۴۰۰ لیتر روغن غیر استاندارد ضبط و تحویل اداره استاندارد شد.
میرباقری همچنین به اشاره به برگزاری جشنواره ملی خوشه برتر در روستای جوزان و مرکز جهاد کشاورزی با بیش از ۲۰۰ شرکت کننده از شهرهای ملایر، خنداب، تاکستان، ابهر و قم، گفت: نتایج جشنواره خوشه برتر انگور هفتم مهر ماه همزمان با جشنواره برداشت انگور در این شهرستان اعلام خواهد شد.
به گزارش ایرنا؛ سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تُن انگور از سطح تاکستانهای شهرستان ملایر برداشت میشود.