سبزوار- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی جوین در استان خراسان رضوی گفت: با پایان یافتن فصل برداشت، ۱۴۰ هزار تن محصول مزارع استان گلستان تحویل کارخانه قند این شهرستان شده است که این میزان ۵۰ هزار تن بیشتر از پارسال بوده است.

علی اکبر قارزی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان چغندر قند از سطح ۲ هزار و ۵۵۰ هکتار از کشتزارهای استان گلستان برداشت شد که میانگین برداشت محصول ۵۵ تُن در هکتار بوده است.

وی تصریح کرد: استان گلستان در ردیف استان‌های برتر تولید کننده چغندر قند پاییزه کشور است که بخش عمده محصول آن تحویل کارخانه قند جوین می شود.

مدیر جهاد کشاورزی جوین تصریح کرد: چغندرقند در جوین به عنوان ماده خام تولید شکر، دارای جاذبه و پشتوانه‌ای برای چرخه اقتصاد کارخانه‌های این شهرستان است و ترویج کشت این محصول راهبردی موجب بالا رفتن ظرفیت تولید در کشور می‌شود.

شهرستان جوین نیز با چهار هزار هکتار کشتزار چغندر قند از قطب‌های تولید این محصول در خراسان رضوی به شمار می‌رود. 

وسعت زمین‌های باغی و زراعی شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو و چغندرقند است و ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور جوین فعالیت دارند.