علی اکبر قارزی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: محصول چغندر کشاورزان گلستانی که تحویل کارخانه قند جوین شده، از سطح هزار و ۶۰۰ هکتار از کشتزارهای منطقه برداشت شده است.
وی با اشاره به اهمیت محصول چغندرقند به عنوان محصولی راهبردی در تامین امنیت غذایی کشور، افزود: به طور یقین انجام کشت های پاییزه همچون چغندرقند، با توجه به نیاز آبی کم آن، همواره توصیه می شود.
مسوول کشاورزی شرکت کشت و صنعت جوین نیز با بیان اینکه ترویج کشت چغندرقند به صورت پاییزه مورد تاکید است، گفت: تاکنون این شرکت ۵۰ درصد مطالبات چغندرکاران گلستانی را پرداخت کرده است.
مهدی طلوعینسب افزود: شرایط دمایی و فاصله بین مزرعه در استان گلستان تا جوین، اصلیترین معضل این دوره از برداشت بود که تلاش شد با پرهیز از انبار کردن چغندر و کاهش فاصله زمانی از مرحله برداشت تا زمان تحویل، از فسادپذیری محصول جلوگیری شود.
به گزارش ایرنا، پارسال ۱۴۰ هزار تن محصول چغندر مزارع استان گلستان تحویل کارخانه قند جوین شده بود.
استان گلستان در ردیف استانهای برتر تولید کننده چغندر قند پاییزه است که بخش عمده محصول آن تحویل کارخانه قند جوین می شود.
شهرستان جوین با چهار هزار هکتار کشتزار چغندر قند از قطبهای تولید این محصول در خراسان رضوی به شمار میرود.
نقاب، مرکز شهرستان جوین در ۳۰۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
نظر شما