کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۴۹۰ میلیارد تومان اعتبار از محل مصوبات سفر رییس جمهور به حوزه بهداشت و درمان این استان اختصاص یافت.

دکتر «قباد محمدی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از میزان اعتبار اختصاص یافته به حوزه بهداشت و درمان، مبلغ  ۷۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه رادیو تراپی، شیمی درمانی و پت اسکن و همچنین ۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل مرحله دوم بیمارستان ۸۱ تختخوابی سرپل‌ذهاب اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: تخصیص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای بیمارستان امام حسین (ع) دالاهو، ۷۰ میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان ۶۴ تختخواب روانسر، ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های اورژانس بیمارستان‌های طالقانی و امام خمینی (ره) کرمانشاه، بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آبادغرب و کلینیک ویژه اسلام آبادغرب،  ۱۰۰ میلیارد تومان برای تجهیزات بیمارستان‌های استان از موارد دیگر اعتبارات اختصاص یافته در سفر رییس جمهور به استان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: همچنین ۳۵ میلیارد تومان نیز به پروژه‌های فوریت‌ها و اورژانس‌های جاده‌ای، ۳۰ میلیارد تومان به بخش آی سی یو (ICU) بیمارستان فارابی، ۴۰ میلیارد تومان به خوابگاه دانشجویان، ۵۰ میلیارد تومان به دانشکده دندانپزشکی، ۳۰ میلیارد تومان به بیمارستان ثلاث باباجانی و ۴۰ میلیارد تومان برای بهسازی بخش های بیمارستان طالقانی و ام آر آی (MRI) بیمارستان و ۱۵۰ میلیارد تومان برای ۷۱ پروژه‌های بهداشتی درمانی استان اختصاص خواهد یافت.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری در بیست‌ و هشتمین سفر استانی دولت روز پنجشنبه‌ ۲۳ تیر ماه به کرمانشاه سفر کرد.

در سفر رییس جمهور به استان حدود یک هزار میلیارد تومان به زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی تخصیص داده شد که پس از به ثمر رسیدن این پروژه‌ها در طول امسال و سال بعد، خدمات بسیار خوبی در این حوزه برای مردم خواهیم داشت.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۹ دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۵۵۲عضو هیأت علمی دارد.

۶۶۸ دانشجوی خارجی نیز اکنون در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال تحصیل هستند و براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.