سبزوار- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: همزمان با فصل برداشت فلفل قرمز، هزار و ۶۰۰ تن محصول از سطح بیش از ۴۰۰ هکتار کشتزار این شهرستان خراسان رضوی برداشت شد.

محمدجواد ایزدیان روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهرستان جغتای به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت، پس از شهرستان داورزن، رتبه دوم تولید محصول فلفل در منطقه غرب خراسان رضوی را دارد.

وی تصریح کرد: امسال سطح زیر کشت فلفل قرمز در منطقه جغتای بیش از ۴۰۰ هکتار است که به طور میانگین برداشت این محصول در هر هکتار حدود چهار تن فلفل برآورد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی جغتای با اشاره به الزامات کشت محصول فلفل قرمز گفت: کوددهی مناسب، استفاده حداقلی از سموم و آبیاری به موقع از فعالیت‌های مهم در تولید این محصول است.

ایزدیان افزود: هم اینک یکی از مشکلات کشاورزی این شهرستان به ویژه در حوزه گیاهان دارویی کمبود صنایع تبدیلی و فرآوری است که در راستای تکمیل زنجیره تولید و افزایش ارزش افزوده کشاورزان از سرمایه‌گذاران این حوزه حمایت می شود.

کشت فلفل قرمز در مناطق غربی استان خراسان رضوی، پس از انقلاب اسلامی جایگزین کاشت خشخاش شده است و محصول برداشتی از این منطقه، به علت مرغوبیت زیاد، عمدتا جنبه صادراتی نیز دارد.    

شهرستان جغتای از قطب‌های مهم تولیدات زراعی، باغی و دامی خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تُن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می‌شود.

جغتای با سطح زیر کشت ۳۴ هزار هکتار محصولات زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته در استان خراسان رضوی است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.