به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا از روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، سید مجید پوراحمدی روز شنبه- 16 مهرماه - در این پیام آورده است: نقش مرحوم سیدرضا مؤید در اعتلای شعر آیینی و انقلابی فراموش ناشدنی است. بدون تردید آثار ارزشمندی که با مفاهیم معنوی و در مدح اهل بیت(ع) از خود برجای گذارد، در یاد و خاطر اهل هنر و دوستدارنش ماندگار خواهد بود. امیدوارم جوانان متعهد و با ذوق راه این شاعر نامدار را ادامه دهند.
مدیر عامل صندوق اعتباری هنر در ادامه این پیام، ضایعه درگذشت این شاعر پیشکسوت را به جامعه فرهنگی و ادبیات آیینی کشور و دوستداران اهل بیت (ع) تسلیت گفت و از خداوند، غفران الهی برای آن سفر کرده به دیار باقی و صبرو شکیبایی برای خانواده محترمش مسئلت کرد.
به گزارش ایرنا، مرحوم سیدرضا مؤیّد فرزند سید محمد متخلص به «مؤیّد» در سال ۱۳۲۱ هجری شمسی در مشهد در خانوادهای مذهبی و علاقمند به امور دینی متولد شد، و پس از تحصیلات ابتدایی به شغل آزاد روی آورد.
وی که رباعیات و غزلهایش در دوشنبهها و پنجشنبه های تشییع شهدا در مشهد در خاطرهها ماندگار شده است، از شعرای برجسته آیینی و انقلابی کشور بود.
شعر معروف «خدا کند که بیایی» تنها یکی از آثار ماندگار اوست و مجموعه اشعار او در طول سال ها، از «گلهای اشک» تا «بهار بی خزان» مجموعه ای غنی از معارف ناب دینی بوده اند که در کالبد ادبیاتی معرفتی و در عین حال مردمی جلوه کرده اند.
از این شاعر اهل بیت (ع) تاکنون سه دفتر به نام «گل های اشک»، «جلوههای رسالت» و «نغمههای ولایت» منتشر شده است.
شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا(ع) -(ای کشته ای که بود احد کربلای تو...)، رباعی شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا(ع) -(با یاد غم حمزه کسی صابر نیست...)، حضرت ام کلثوم(س) -(ای آینه دار پنج معصوم...) از جمله اشعار این شاعر آیینی است.
موید از بزرگان شعر آئینی به شمار میآید و هیچ مناسبتی در تقویم تشیع نیست که برای آن شعری نسروده باشد. «سفینههای نور» و «چکامه عشق» بخشی از آثار متعدد او است که منتشر شده است.
سید رضا موید خراسانی عصر روز گذشته، ۱۵ مهرماه، پس از ۲ هفته بستری در بیمارستان به علت عارضه کلیوی دار فانی را وداع گفت.
مراسم وداع با پیکر شاعر آئینی و ذاکر پیشکسوت اهل بیت(ع)، سید رضا موید، امروز - شنبه - 16 مهرماه - با حضور دوستداران و علاقهمندان به خاندان اهل بیت(ع) و با حضور جمعی از ذاکران، مداحان، شاعران و اهالی فرهنگ خراسان در بنای تاریخی تکیه کرمانیهای مشهد برگزار و پیکر این شاعر آئینی در حرم رضوی به خاک سپرده شد.