به گزارش روز سه شنبه ایرنا، روزنامه فایننشال تایمز نوشت: این مقام انگلیسی گفت مردم عادی روسیه به شکل فزاینده ای هزینه جنگ را محاسبه و به وضوح شاهد هستند که قضاوت درستی درباره این جنگ وجود نداشته است.
فلمینگ تصمیم ولادیمیر پوتین برای حمله به اوکراین را یک «راهبرد پرخطر» توصیف کرد که در آن هزینه ها از جمله در زمینه پرسنل و تجهیزات بسیار زیاد است» و مدعی شد «مردم روسیه به تدریج این موضوع را درک می کنند».
مقام جاسوسی انگلیس همچنین ادعا کرد که مقامات ارشد روسیه از این موضوع آگاه هستند که ذخایر و مهمات آنها به پایان رسیده است. استفاده از زندانیان برای تقویت قوا و بسیج ده ها هزار نفر از افراد بدون تجربه اوضاع کنونی روسیه را نشان می دهد.
در شرایطی که انگلیس و کشورهای غربی نیز با حمایت نظامی از روسیه به آتش جنگ دامن می زنند، این جاسوس انگلیسی گفت: در همین حال، جمعیت روسیه «از خدمت سربازی فرار می کنند و متوجه می شوند که دیگر نمی توانند سفر کنند. آنها می دانند که دسترسی آنها به فناوری های مدرن و نفوذ خارجی بسیار محدود خواهد شد و هزینه انسانی وحشتناک آن را احساس می کنند».
بر اساس یک نظرسنجی مستقل سازمان نظرسنجی روسی «لوادا سنتر» که نتایج آن اول سپتامبر منتشر شد، تقریباً نیمی از روسهای شرکت کننده در این نظرسنجی درباره بسیج نیروها ابراز نگرانی کرده اند و این در حالیست که ممکن است حتی حمایت از اقدامات نظامی روسیه همچنان بالا باشد.
اظهارات فلمینگ به دنبال حملات موشکی روسیه به شهرهای اوکراین انجام داد که به گفته پوتین در تلافی انفجاری بود که بخشی از پل کرچ را که روسیه و کریمه را به هم متصل میکند، فرو ریخت.
اظهارات او بخشی از یک سخنرانی طولانیتر در روز سهشنبه در بنیاد تحقیقات خدمات سلطنتی ایالات متحده است که در آن همچنین تهدید تکنولوژیکی ناشی از چین را تشریح خواهد کرد.
این جاسوس انگلیسی همچنین مدعی شد که حزب کمونیست چین به دنبال استفاده از فناوریهای بزرگی مانند ارزهای دیجیتال و سامانه های ماهوارهای برای تحکیم قدرت خود در داخل و گسترش نفوذ خود در خارج از مرزهایش با شکل دادن به اکوسیستم فناوری جهانی است.
وی گفت: دو کشور روابط خود را «بدون مرز» توصیف کرده اند و یکی از درسهایی که پکن از جنگ اوکراین آموخت این بود که یک ارز دیجیتال متمرکز میتواند «چین را قادر سازد تا حدی از نوع تحریمهای بینالمللی علیه روسیه فرار کند».