کیامرث جوکار روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: میزان صادرات کالا از بندر گناوه در ۶ ماه نخست سال گذشته پنج هزار و ۵۵۰ تن بوده است.
وی اظهارداشت: عمده کالاهای صادراتی پس از بازاریابی های به عمل آمده و براساس نیازمندیهای کشور قطر صورت گرفته است که عمده آنها شیشه ساختمانی است و هر ماه به صورت مستمر انجام میشود.
جوکار بیان کرد: میزان کالاهایی تجاری وارداتی از طریق بندر گناوه در این مدت ۲۸ درصد و کالای ملوانی هفت درصد افزایش داشته است.
وی اظهارکرد: باتوجه به اعلام آمادگی متقاضیان برای صادرات دام زنده به کشور کویت و دیگر بنادر حاشیه خلیج فارس، برنامه ریزی لازم در این زمینه صورت گرفته است.
رئیس اداره بندر ودریانوردی گناوه گفت: با اجرا و تکمیل طرح جامع توسعه این بندر که در سه بازه زمانی پنج ساله پیش بینی شده است، صادرات کالا از این بندر چندین برابر رشد خواهد یافت.
وی افزود: در هفته دولت امسال با حضور مقامات کشوری و استانی فاز اول طرح توسعه بندرریگ با اجرای لایروبی کانال دسترسی آغاز شد و طبق برنامه زمان بندی شده در بندرگناوه این طرح عملیاتی خواهد شد.
جوکار گفت: جابه جایی مسافر از ترمینال دریایی این اداره در مدت ۶ ماه اول امسال ۱۳ هزا و ۸۰۱ نفر بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۸.۸ درصد رشد نشان می دهد.
رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه اظهارداشت: این اداره از سرمایه گذاران در زمینه ایجاد خط کشتیرانی برای جابه جایی مسافر استقبال و از آنها حمایت و مساعدت لازم خواهد کرد.
وی افزود: در پی بروز نقص فنی در شناور مسافربری (مهبد) در مسیر بندر گناوه به جزیره خارگ، شناور جایگزین انتخاب و فعالیت خود را در این مسیر آغاز کرده و به صورت روزانه فعالیت می کند.
وی یادآورشد: شناور مهبد نیاز به تعمیر و تمدید گواهینامه داشت که مراحل آن صورت گرفته است و بزودی فعالیت خود را در مسیر گناوه به جزیره خارگ از سر می گیرد.
بندرگناوه از بنادر فعال تجاری استان بوشهر به شمار می آید و شغل ۸۰ درصد مردم این منطقه ساحل نشین به دریا وابسته است.