به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمدرضا هاشمی روز یکشنبه در شورای معادن استان سمنان در سالن یادگار امام(ره) استانداری افزود: طبق تاکید آیت الله رئیسی رئیس جمهور، مقوله فرآوری مواد معدنی در داخل استان ها و همجوار معادن امری قابل توجه است.
وی تاکید کرد: معادن، در صورت توجه ویژه به توسعه صنایع معدنی و فرآوری ذخایر معدنی، نقش ویژه و تاثیرگذاری در بحث تحقق رشد اقتصادی خواهند داشت.
هاشمی یادآور شد که تامین آب برای معادن یکی از دغدغه هایی است که در دستور کار قرار دارد و پیگیری خواهد شد.
استاندار سمنان به مباحث مختلف مربوط به معادن و قوانین مرتبط اشاره و اضافه کرد: بحث دریافت یک درصد حق اجتماعی از معادن به صورت مستمر پیگیری و محقق شود.
استان سمنان نزدیک به یکهزار و ۹۰۰ واحد صنعتی و معدنی دارد که با بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری ۵۶ هزار اشتغال ایجاد کردهاند.
این استان دارای ظرفیتهای زیادی برای سرمایهگذاری از جمله در بخش معدن و صنعت است و به گفته کارشناسان، رتبه نخست از نظر تولید گچ، نمک، سلستین و زئولیت، رتبه دوم تولید سولفات سدیم و رتبه سوم تولید زغال سنگ و کرومیت در کشور دارد.
به گزارش ایرنا، در استان سمنان ۴۲ نوع ماده معدنی شناخته شده، بیش از ۶۲۶ معدن وجود دارد و سالانه افزون بر ۲۲ میلیون تن مواد معدنی استخراج میشود که ذخیره قطعی معادن این استان حدود ۶۰۰ میلیون تن و ذخیره احتمالی آنها حدود یک میلیارد تن است، بر پایه شواهد زمینشناسی پیشبینی میشود ذخیره معدنی این استان بیش از ۲ و نیم میلیارد تن باشد که این میزان ذخیره چشمگیر، در کشور کمنظیر است و قابلیت سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی دارد.