دانش‌بنیان‌های سمنان صنایع را با محوریت تجاری‌سازی نیازسنجی کنند

سمنان- ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت: دانشگاه‌ها و دانش‌بنیان‌های استان نیازهای صنایع را بر مبنای اصل تجاری‌سازی پایش و رصد کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا،  علی اصغر جمعه ای روز پنجشنبه در رویداد همرسانی شرکت های دانش بنیان با فعالان حوزه صنعت و معدن استان در سالن جلسات اتاق بازرگانی سمنان، افزود: استان سمنان از نظر دانشگاه و استاد توانمند است اما نقص هایی وجود دارد، می دانیم دنبال چه هستیم، بسیار گفت‌وگو می کنیم، اما در عمل و اجرا بسیار کند هستیم، باید مولفه ها و شاخص های شرکت های دانش بنیان را بشناسیم، سپس با توجه به نیازهای صنعت برنامه های منسجم و راهبردی به پارکهای علم و فناوری ارائه شود.

وی ادامه داد: کار علمی باید ملی باشد، باید همه مردم ایران منتفع باشند، نباید به دنبال افتخارات استانی و دانشگاهی باشیم، برای طلب علم و مراودات دانش باید اندیشه جهانی داشت و دامنه همکاری خود را با تمام دنیا گسترش بدهیم.

جمعه ای خاطرنشان کرد: صنعت و دانشگاه باید به هم وابستگی داشته باشند، صنعت بارها پیشنهادات خود را به دانشگاه اعلام کرده است و این مسائل باید توسط صنعتگر، دانشجو و استادان دانشگاه حل شود، نباید منتظر همکاری بالادستی مانند وازرتخانه ها بمانیم.

جداافتادگی دانشگاه و صنایع به سود هیچ کدام نیست

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی استان سمنان هم در این نشست گفت : فقدان ارتباط صنعت و دانشگاه باعث شده است که دانشگاه و صنعت به صورت جزیره ای به فعالیت خود ادامه دهند، موضوعات پایان نامه ها فاصله بسیار زیادی با نیازهای صنایع دارد.

حمید علوی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف کار کرده اند، ولی در حال حاضر صنعت نیازمند علوم نرم افزاری مانند نرم افزارهای خط تولید است، آن چه اهمیت دارد موارد قابل استفاده در صنایع است.

عضو هیات رئیسه اتاق سمنان بیان کرد: توهم دانش علمی از بیسوادی بسیار خطرناک تر است، دستاوردهای علمی باید ستون کار صنایع باشد، آنچه مهم است پایش دانشگاه ها است، موسسات علمی باید با توجه به نیاز صنایع و علوم دانشجو تربیت کنند.

علوی ادامه داد: در بسیاری از دانشگاه های مطرح دنیا  ، با مولفه ای به نام کنکور و دانشگاه دولتی برنمی خوریم، صاحبان مراکز علمی نخبگان و صنعتگران هستند که با توجه به نیاز، مستعدین را به صورت بین المللی جذب می کنند.

حمیدرضا محمدیان معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در این نشست گفت :دانشگاه سمنان از معتبرترین دانشگاه های صنعتی کشور است، توان علمی در این دانشگاه در سطح بالایی قرار دارد ،  تعامل صنعت و دانشگاه تبدیل به همرسانی می‌شود.

در این جلسه تعامل دانشگاهها ، پارک های علم فناوری و بنیاد نحبگان با اتاق بازرگانی سمنان مورد بررسی قرار گرفت.

استان سمنان یکهزار و ۹۰۰ واحد صنعتی و معدنی و بیش از ۷۰ هزار دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha