زنجان ایرنا - قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی گفت: نهضت سواد رسانه‌ای توسط سه هزار مربی در ۱۰۰هزار مدرسه کشور اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین عبادتی شامگاه دوشنبه در نشست هم‌اندیشی مدیران سازمان دانش‌آموزی سراسر کشور در زنجان افزود: اجرای این نهضت در سال تحصیلی جاری با پوشش یک میلیون و ۲۰۰ هزار کلاس در دستور کار است.

وی با بیان اینکه رویکرد جدید برنامه‌های سازمان دانش‌آموزی تاکید بر فعالیت‌های جمعی دانش‌آموزان با هدف تحقق تربیت تمام‌ساحتی خواهد بود، اظهار داشت: با رویکرد جدید، رسالت اصلی دانش‌آموزان مبتنی بر اساسنامه سازمان و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ظهور و بروز خواهد داشت.

عبادتی با تاکید بر معرفی الگوهای تمدن‌ساز هر استان توسط دانش‌آموزان اظهار داشت: اگر دانش‌آموز نسل امروز با الگوهای تمدن‌ساز منطقه خود آشنا شود و بداند که در کدام مسیر باید قدم بردارد، نیازی به دخالت تربیتی ندارد و می‌تواند با مطالعه و بررسی مفاخر و الگوها مسیر تربیتی خود را پیدا کند.

وی با بیان اینکه معرفی الگوهای تربیتی تمدن‌ساز و مفاخر با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر نهادینه شدن هویت اسلامی-ایرانی در دانش‌آموزان بسیار مهم است، تصریح کرد: سازمان دانش‌آموزی کشور در این راستا با برگزاری کنگره و طرح ملی ۳۱۳ به دنبال تحقق منویات مقام معظم رهبری است.

عبادتی افزود: هدف سازمان دانش‌آموزی از برنامه‌ریزی و اجرای طرح ۳۱۳، معرفی الگوهای تمدن‌ساز هر منطقه توسط دانش‌آموزان همان منطقه است تا شاهد مطالعه و تحقیق درباره مفاخر و مشاهیر هر استان توسط دانش‌آموزان و معرفی این مفاخر از زبان کودکان و نوجوانان در مدارس باشیم؛ بنابراین همه برنامه‌های فرهنگی و تربیتی باید ناظر به الگوهای تمدن‌سازی باشد که ایران اسلامی و پرافتخار را ساختند.

قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی با تاکید بر اینکه کنگره ملی ۳۱۳ ویژه‌برنامه مهم سازمان در سال تحصیلی جاری است، گفت: یکی از مهمترین ویژگی‌های طرح ۳۱۳ این است که روایتگری و معرفی الگوهای تمدن‌ساز در مراحل استانی و ملی توسط دانش‌آموزان برای عموم مردم انجام می‌شود. این رویکرد دارای ابعاد تربیتی هم برای دانش‌آموزان و هم برای خانواده‌ها و دیگر افراد جامعه است.

عبادتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طراحی و برنامه‌ریزی اردوهای تربیتی یک‌روزه در سطح کشور برای دانش‌آموزان اظهار کرد: نتایج بررسی‌ها در سطح دنیا نشان می‌دهد که آموزش‌های نظری به تنهایی کافی نیست و اردو، بهترین مکمل در کنار آموزش برای تربیت نسل نوجوان و جوان است.

وی تصریح کرد: اردوهای تربیتی یک‌روزه به عنوان مکمل برنامه‌های آموزشی برای دانش‌آموزان ۱۲ پایه تحصیلی، طراحی و برنامه‌ریزی شده است.