سعید قریشی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وجود کتابخانههای مجهز و استاندارد در شهرستان جزو مطالبات مردم است و تحقق آن نقش مهمی در جذب مردم به خصوص نوجوانان و جوانان به این مراکز و ترویج فرهنگ مطالعه دارد.
قدمت ساخت برخی از کتابخانههای مهریز بالای ۴۰ سال و فرسوده است
وی ادامه داد: قدمت برخی از کتابخانههای زیر پوشش به ویژه کتابخانه امام هادی (ع) شهرستان موجب تخریب بخشی از آن شده که قابل استفاده مطلوب برای دوستداران کتاب و مطاله نیست و باید برای حل مشکل و پاسخگویی به عموم علاقهمندان اقدام کرد.
این مسئول بیان کرد: برای ترویج فرهنگ مطالعه در شهرستان با همکاری مردم و خیران تاکنون اقداماتی در شهر و مناطق روستایی بخش مرکزی صورت گرفته و قطعا برای موفقیت و تحقق اهداف باید ضمن تکمیل و تجهیز فضاهای موجود نسبت به پیگیری برنامههای ترویجی اقدام کرد.
قریشی بیان کرد: همکاری بخش خصوصی و خیران در کنار برنامههای دولت موضوع مهمی است که امیدواریم در این خصوص شاهد همکاری بیشترو بهتر جامعه هدف باشیم و هرچند دولت تلاش خوب دارد و باید در این خصوص همیاری همگان را داشته باشیم.
۱۲۷ هزار جلد کتاب در کتابخانههای عمومی مهریز موجود است
هماکنون ۱۲۷ هزار نسخه کتاب در موضوعهای مختلف در کتابخانههای زیرپوشش، بخش کودک و نوجوان برای استفاده و دسترسی راحت حدود ۶ هزار عضو و سایر علاقهمندان در ۱۱ کتابخانه مهریز موجود است و مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
یزد با ۱۱۱ باب کتابخانه عمومی شامل ۹۶ مورد کتابخانه نهادی روستایی و شهری و ۱۵ باب کتابخانه مشارکتی به نسبت جمعیت در جایگاه نخست کشوری قرار دارد و در کتابخانههای عمومی استان با حدود ۹۷ هزار نفر عضو افزون بر ۲ میلیون نسخه کتاب موجود است.
استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در شهرها و بقیه در مناطق روستایی و آبادیها زندگی میکنند.