نماینده مجلس: بهسازی قدیمی‌ترین کتابخانه مهریز در دست پیگیری است

یزد- ایرنا- نماینده حوزه انتخابیه مهریز در مجلس شورای اسلامی گفت: بهسازی و مناسب‌سازی فضای قدیمی‌ترین کتابخانه شهرستان با ۵۵ سال قدمت و کمک و همکاری مسئولان در دست پیگیری و اقدام است.

بهسازی و تجهیز این کتابخانه به ۲۰ میلیارد ریال بودجه نیاز دارد که همکاری مسئولان به خصوص خیران منطقه را طلب می‌کند.

این کتابخانه که به نام امام‌هادی (ع) شناخته می‌شود در زمینی به وسعت ۲ هزار مترمربع و با زیربنای ۷۸۰ مترمربع در شهرک شهید رجایی برای استفاده افراد علاقه‌مند به مطالعه کتاب فعال است .

به گزارش ایرنا، محمدرضا صباغبان بافقی شنبه‌شب در نشستی با رییس و جمعی از کتابداران مهریز به اهمیت ایجاد زیرساخت مناسب برای ترویج فرهنگ مطالعه تاکید کرد و افزود: فضای استاندارد برای فعالیت این مراکز نیاز است .

وی با بیان اینکه تاکنون در شهرستان مهریز با همکاری و پیگیری مسئولان اقدام‌های خوبی برای حل مشکل سخت‌افزار کتابخانه‌ها و مراکز فرهنگی صورت گرفته است، ادامه داد: اهمیت فعالیت اینگونه مراکز به حدی است که تلاش مضاعف لازم است.

نماینده مردم مهریز، بافق، بهاباد، مروست، هرات و ابرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خیران باید در کنار اختصاص بودجه‌های دولتی برای توسعه کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ مطالعه همکاری کنند.

صباغیان با اشاره به اینکه در این خصوص در روستاهای مهریز همکاری خوبی در ساخت کتابخانه‌ از سوی مردم  صورت گرفت ، تداوم آن را در حوزه شهری بیش از گذشته خواستار شد.

در این نشست سعید قریشی رییس اداره کتابخانه‌های عمومی مهریز گزارشی از عملکرد، برنامه‌ها و نیازهای سال جاری شهرستان  بیان کرد که نماینده مجلس قول پیگیری و رسیدگی داد.         

هم‌اکنون از ۱۲ باب کتابخانه عمومی در شهرستان فعال، پنج باب آن در روستاهای بخش مرکزی دایر است و ۲۰ کتابدار با  این اداره در راستای اهداف مرتبط همکاری دارند و متراژ کتابخانه‌های زیرپوشش ۱۴ هزار و ۶۳۱ مترمربع و زیربنای این فضاهای فرهنگی چهار هزار و ۹۴۷ مترمربع است.

هم‌اکنون ۱۲۰ هزار نسخه کتاب در موضوع‌های مختلف در کتابخانه‌های زیرپوشش، بخش کودک و نوجوان برای استفاده و دسترسی راحت حدود ۶ هزار عضو و سایر علاقه‌مندان در کتابخانه های مهریز موجود است و مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

یزد با ۱۱۱ باب کتابخانه عمومی شامل ۹۶ مورد کتابخانه نهادی روستایی و شهری و ۱۵ باب کتابخانه مشارکتی به نسبت جمعیت در جایگاه نخست کشوری قرار دارد و در کتابخانه‌های عمومی استان با حدود ۹۷ هزار نفر عضو افزون بر ۲ میلیون نسخه کتاب موجود است.

استان یزد یک ‌میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در شهرها و بقیه در مناطق روستایی و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha